Connect with us

technokrata

Böngészés felsőfokon

Laptop

Böngészés felsőfokon

A WebSite-Watcher nevű program igazán hasznos lehet az információéhes felhasználóknak. Bővebb információ és letöltés itt található.

Újabb verziójú hírkereső és böngésző látott napvilágot. A WebSite-Watcher igazán erőteljes és hatékony program. Beállíthatjuk a kedvenc oldalaink figyelését és az újabb információk letöltését is, így biztos, hogy jól informált szörfölők lehetünk. A program erőssége, hogy egy-egy beállított oldalon lévő információkat képes lementeni merevlemezünkre, majd az általunk meghatározott időközönként a háttérben (frissítést keresve) leellenőrzi újra az adott oldalakat. Ha valamelyik oldalon változást tapasztal az utolsó látogatás óta, azt jelzi a felhasználónak.

Természetesen beállíthatjuk, hogy mennyi idő múlva tekintse az adott oldalról nyert információkat elavultnak. A már nem időszerű híreket törli merevlemezünkről. Képes használni mind az Internet Explorer, mind a Netscape, mind az Opera kedvenceit, és támogatja a HTTP- és FTP-protokollokat is. A felhasználói felület úgynevezett Outlook stílusú, melyen keresztül könnyedén használható a szoftver, kinézete pedig egyszerűen testreszabható.

A WebSite-Watcher 3.40b és a hozzá tartozó magyar nyelvi file magyar szerverről gyorsan letölthető. A program negyven napig ingyenesen használható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek