Connect with us

technokrata

Mobilizálható Flash?

Laptop

Mobilizálható Flash?

A Macromedia olyannyira mobilizálhatóvá fejleszti a Flasht, hogy az akár hordozható eszközökön is kiválóan alkalmazható lesz…

A Macromedia Inc. komoly eredményeket ért el a Flash mobilizálhatóságával kapcsolatban, s a cég jelenleg a vezeték nélküli, hordozható eszközökön való megoldások lehetőségére fókuszál. A tulajdonosok ennek érdekében megfelelő igazgatót is szeretnének az új részleg irányítására. A rövid listán első helyen szerepel a Microsoft szoftvergyártó egykori alelnöke, Paul Gross.

A vállalat már rajtra kész, hogy Flash Playerét leszállítsa a Nokiának, a 9200-as kommunikátor-szériák részére, s az év közepére más telefonok számára is elérhetővé teszik.

„Tájékozottak vagyunk, hogy számtalan cég már otthagyta a fogát a wireless piacon” – mondta a Macromedia egyik vezetője, aki úgy véli: ez még több okot ad arra, hogy cége belevágjon a fejlesztésekbe. Ugyanis a fogyasztók egyre inkább érdeklődnek grafikus alkalmazások iránt, főleg a hordozható területeken – a bányásztól a bankárig, az autószerelőtől a geológusig – állítják a cég szakértői.

A Macromedia tulajdonosai azt szeretnék, ha a Flash széleskörűen alkalmazottá válna, azonban elemzők szerint a legnagyobb baj, ami megakadályozza, hogy a Flash telefonokra kerüljön, az a tárolás és a készenléti idő, melyeknek problémáját csupán bővítő modulokkal lehet orvosolni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle