Connect with us

technokrata

Az MP3 lejátszók királya megszületett

Laptop

Az MP3 lejátszók királya megszületett

A Creative bemutatta legújabb MP3 lejátszóját, melyről csak szuperlatívuszokban beszélhetünk. Ha az akkumulátor bírná, akár két héten keresztül folyamatosan hallgathatnánk zenét, ismétlés nélkül. A Jukebox 3 azonban ezen kívül is tartogat még számos meglepetést.

Az új Creative Jukebox 3 igazán megkönnyíti a zeneszeretők életét: az óriási méretű tárolókapacitás mellett (20 Gb) beépített MP3 kódoló szoftver is helyet kapott, mely segítségével számítógép beiktatása nélkül is rögzíthetünk zenét MP3 formátumban, például CD lemezjátszóról. Az így felvett számokat akár wav formátumban is elmenthetjük (a korábbi változathoz hasonlóan).

A zenefájlok átjátszásával kapcsolatban is a lehető legjobbat nyújtja a Jukebox 3: az USB port mellett helyett kapott a FireWire csatlakozó is, mely még gyorsabb adatátvitelt biztosít. Az akkumulátor 22 óra üzemidőt garantál, ami akár több napos használatot is enged egy feltöltéssel. A rázkódásgátló program 16 Mb tárolására képes, mely akár három teljes szám tárolására elég.

Az MP3 lejátszóhoz tartozó szoftvercsomag tartalmazza a Play Center legújabb verzióját, mely széleskörű audio lejátszási és feldolgozási lehetőségeket nyújt, valamint egy File Managert, mely az adattovábbítást hivatott elősegíteni a Jukebox 3 és a számítógép között. A Jukebox 3-nak egyébként hamarosan kistestvére is lesz, mely “mindössze” 10 Gb-os merevlemezzel rendelkezik majd.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp