Connect with us

technokrata

Itt az újabb DivX Video 5.0.1

Laptop

Itt az újabb DivX Video 5.0.1

Újabb verziója jelent meg és vált letölthetővé a DivX videotömörítő kodeknek. Az 5.0-s verzióban számos hibát véltek felfedezni, így a jelenlegi 5.0.1-es verzió ezeket orvosolja.

A DivX honlapján két új, javított verzió érhető el, a DivX és a DivX Pro. Ez utóbbi vagy 30 dolláros, vagy reklámokkal tűzdelt verzióban tölthető le, funkcionális különbség e kettő között nincs. A Pro változat az igényesebb felhasználókat célozza meg, ugyanis akár 20-30%-kal jobb tömörítési rátával képes dolgozni, így a tömörített film mérete is jóval kisebb lehet.

Javításra került a Matrox kártyák DivX kompatibilitási problémája Windows 2000 alatt, így már e kártyával és operációs rendszerrel is tökéletesen működik. A DivX 3.x verzióval kódolt filmek nem minden esetben voltak lejátszhatók az előző 5.0-s verzióban, de most már ezzel sem lesz bajunk. A fejlesztők kiküszöbölték még az úgynevezett deinterlace (összefüggetlen) hibát, ami a Pentium 4-es processzorok esetén okozott hibát. Mindezek mellett tartalmaz dokumentációt, számtalan segédalkalmazást; többek között a DivX Player 2.0 alpha 3 verziójú lejátszót is.

Ez a (javított) verzió egyébként kompatibilis mindegyik régebbi verzióval és egy e-mail regisztráció után letölthető.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák