Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatékonyabb letöltés a Fresh Download 3.50-nel

Laptop

Hatékonyabb letöltés a Fresh Download 3.50-nel

A Fresh Download kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznos letöltésvezérlő program. Most megjelent egy újabb, gyorsabb verzió, melyről bővebb információ és letöltés itt található.

A Fresh Download egy igen hasznos program, ugyanis optimalizálhatjuk, időzíthetjük vele letöltéseinket. Számtalan olyan beállítást végezhetünk el – egy igen könnyen átlátható felhasználói felületen keresztül -, ami befolyásolhatja letöltéseink sebességét. Az egyik legfontosabb beállítás, hogy egy-egy letöltés hány szálon fusson, milyen mértékben eméssze fel a teljes sávszélességünket. Ebben a két dologban és egy úgynevezett turbo charge letöltési eljárásban igazán erős a program. A turbo charge fő funkciója a sávszélesség és a csomagok méretezése, mellyel akár 20-30%-kal növelhetjük letöltési sebességünket.

Fejlesztették még továbbá a böngészőkkel való együttműködést is, így már elmondható, hogy szinte mindegyik browserrel, sőt a legújabb Netscape-pel is képes együttműködni. Az FTP-s letöltések terén is újítottak a fejlesztők, ugyanis már lehetőségünk van jelszavak eltárolására is. Mindezek mellett számos bugot sikerült kiküszöbölniük a gyártóknak, így ki tudja használni a gyors kapcsolat adta előnyöket is. Támogatja az FTP, HTTP, HTTPS protokollokat.

A Fresh Download 3.50 magyar szerverről gyorsan letölthető a letöltés linkre kattintva.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés