Connect with us

technokrata

Újabb, gyorsabb Napster

Laptop

Újabb, gyorsabb Napster

A Napster háza táján még mindig nem tisztázódtak teljesen a cég jogi perei, ennek ellenére újabb verzió vált elérhetővé.

A Bertelsmann cég megvásárolni szándékozik a Napstert, mint korábbi hírünkben olvasható. A vásárlás egyik fő célja az, hogy tisztázzák a jogi kérdéseket és fellendítsék a népszerű program használatát. A Bertelsmann ezenkívül szeretné, hogy amíg nincsenek teljesen felkészülve a teljesen új programmal, addig ne is kerüljön ki újabb verzió. Mivel a Napster még nem kötött velük szerződést, de viszont számos per már lezajlott egy újabb, javított verzióval rukkoltak elő.

A jelenlegi legfrissebb verzió a 3.1.3.37 Beta Build 1309. Ez valójában csak egy teszt verzió, ami a lezajlott pereket figyelembe véve készült, így csak limitált funkciók érhető el a kissé átalakított felületből. A fejlesztők teljesen újraprogramozták a keresési és a letöltési eljárásokat. A tesztállapot ellenére az alapfunkciók – a keresés, fel-letöltés, chat -hibátlanul működnek.

A program magyar szerverről gyorsan letölthető a letöltés linkre kattintva. Ahhoz, hogy letölthessük kedvenc MP3, videó, kép stb. file-jainkat egy regisztrációs űrlapot kell kitöltenünk.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek