Connect with us

technokrata

Megjelent a CloneCD legújabb verziója – már a másolásvédettség sem akadály

Laptop

Megjelent a CloneCD legújabb verziója – már a másolásvédettség sem akadály

A méltán népszerű CloneCD, az Elborate Bytes fejlesztésében újabb beta állapotban látott napvilágot.

A Clone CD egy igen népszerű és hatékony CD-író program, legfőbb erőssége a CD másolás, klónozás. Bitről-bitre képes lemásolni egy lemezt (raw mód), kicselezve így a másolásvédelemmel foglalkozó cégek termékeit is. Ehhez egy olyan íróra van szükségünk, ami képes raw módban írni és természetesen egy olvasó meghajtóra. Igazából biztonsági másolatok készítésére szánták a fejlesztők!

A jelenlegi legújabb verzió (CloneCD 4 BETA 14) már jobban képes kihasználni a PC erőforrásait. Nem terheli le oly nagymértékben rendszerünket, mint elődei. A felhasználói felület még mindig ugyanazokat a funkciókat kínálja: CD másolása merevlemezre és fordítva, CD-ről CD-re másolás és lemeztörlés. Természetesen számos bug is javításra került, de a végleges verzióra még várnunk kell. Több hibajavítást is tartalmaz, melyek leginkább a Windows2k/NT4/XP operációs rendszerekkel kapcsolatos problémákat orvosolják, s ezek mellett bővült a támogatott meghajtók listája is.

A CloneClinic gondozásában újabb skineket húzhatunk a programra, ezzel is változatosabbá téve a megszokott felületet.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek