Connect with us

Hirdetés

technokrata

Országos 3D-s grafikai verseny

Laptop

Országos 3D-s grafikai verseny

Magyarország legnagyobb, 3D-s számítógépes grafikával foglalkozó vertikális portálja meghirdette első országos 3D-s grafikai versenyét. Részletek és pályázati feltételek itt…

A Render.hu által kiírt pályázat versenyzőire váró feladat egy, a megadott feltételek szerinti hangulatos kompozíció készítése “csendélet” témában.

A kompozíciónak feltétlenül tartalmaznia kell főobjektumként valamilyen elrendezésben egy olvasószemüveget és egy újságot, mely utóbbin a Render.hu valamely cikke(i) olvasható(k). A versenyre kizárólag saját készítésű, egyedi képpel lehet nevezni. A képek természetesen valamely 3D-s képalkotó programmal kell hogy készüljenek. A képeket e-mailben kell elküldeni a contest@render.hu címre, 800×600 pixeles JPEG formátumban (65-90%-os minőség), mivel pályázó művek az Interneten jelennek meg.

Feltüntetendő a kép címe, a készítő neve és postai elérhetősége, esetleges weblapja, az elkészítéshez felhasznált 3D-s szoftver(ek) neve, illetve opcionálisan a hardver, a számoltatási idő és a teljes készítési idő. Jelentkezőként csak egy művet fogadnak el, a beküldési határidő 2002. május 20.

A beérkezett képeket a galériában egy új, Contest nevű kategória alá helyezik, így folyamatosan nyomon követhető a verseny. Ugyanitt, a Contest menüponton belül hirdetik ki majd a nyerteseket.

Reidl Rómeó, a Render.hu főszerkesztője elmondta, hogy reményei szerint ez a verseny mozgósítani fogja a 3D-s szakmát, illetve a 3D-s grafikával foglalkozó érdeklődők táborát, miáltal rengeteg kiváló pályamű fog születni.

Érdemes probálkozni mindenkinek, hiszen különösen értékes és hasznos (!) díjak várhatók! A díjátadás a Budapesti Műszaki Egyetemen május végén megrendezendő kétnapos 3D-s rendezvényen fog zajlani, ahol neves szakemberekből álló zsűri értékeli majd a beérkezett képeket, és adja át ünnepélyes keretek között az értékes nyereményeket.

„Ezzel a versennyel feltétlenül hagyományt szeretnénk teremteni, és ezután minden évben megrendezni.” – tette hozzá még Reidl.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés