Connect with us

technokrata

Megújította hálózati szerződését a Matáv és a PanTel

Laptop

Megújította hálózati szerződését a Matáv és a PanTel

A Matáv és a PanTel a mai napon aláírta a két szolgáltató által tavaly júliusban megkötött hálózati szerződés módosítását, amely már a hagyományos távbeszélő szolgáltatásra is kiterjed.

Az új megállapodás kiterjed a hagyományos távbeszélő szolgáltatásra is. Ez azt jelenti, hogy az összekapcsolás műszaki feltételeinek végrehajtását követően a Matáv és a PanTel ügyfelei választhatnak, hogy melyik szolgáltató hálózatán bonyolítják belföldi távolsági, illetve nemzetközi hívásaikat.

A Matáv és a PanTel 2001. júliusában kötötte meg az első hálózati szerződését. Ez a megállapodás tette lehetővé, hogy a két hálózat összekapcsolása révén a PanTel internet-alapú beszédszolgáltatásának (VoIP) előfizetői elérhessék a Matáv hálózatán át a PanTelt, illetve a PanTel VoIP előfizetői hívhassák a Matáv előfizetőit. A hálózati szerződés mai napon aláírt módosításával a Matáv és a PanTel hálózatának összekapcsolása a hagyományos távbeszélő szolgáltatásra is kiterjed.

Hamarosan – a hálózatok összekapcsolásának műszaki megvalósítását követően – a Matáv és a PanTel ügyfelei választhatnak, hogy melyik szolgáltató hálózatán bonyolítják belföldi távolsági, illetve nemzetközi hívásaikat.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek