Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújította hálózati szerződését a Matáv és a PanTel

Laptop

Megújította hálózati szerződését a Matáv és a PanTel

A Matáv és a PanTel a mai napon aláírta a két szolgáltató által tavaly júliusban megkötött hálózati szerződés módosítását, amely már a hagyományos távbeszélő szolgáltatásra is kiterjed.

Az új megállapodás kiterjed a hagyományos távbeszélő szolgáltatásra is. Ez azt jelenti, hogy az összekapcsolás műszaki feltételeinek végrehajtását követően a Matáv és a PanTel ügyfelei választhatnak, hogy melyik szolgáltató hálózatán bonyolítják belföldi távolsági, illetve nemzetközi hívásaikat.

A Matáv és a PanTel 2001. júliusában kötötte meg az első hálózati szerződését. Ez a megállapodás tette lehetővé, hogy a két hálózat összekapcsolása révén a PanTel internet-alapú beszédszolgáltatásának (VoIP) előfizetői elérhessék a Matáv hálózatán át a PanTelt, illetve a PanTel VoIP előfizetői hívhassák a Matáv előfizetőit. A hálózati szerződés mai napon aláírt módosításával a Matáv és a PanTel hálózatának összekapcsolása a hagyományos távbeszélő szolgáltatásra is kiterjed.

Hamarosan – a hálózatok összekapcsolásának műszaki megvalósítását követően – a Matáv és a PanTel ügyfelei választhatnak, hogy melyik szolgáltató hálózatán bonyolítják belföldi távolsági, illetve nemzetközi hívásaikat.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés