Connect with us

technokrata

ZoneAlarm Pro 3.0.118

Laptop

ZoneAlarm Pro 3.0.118

A ZoneAlarm népszerűségét a számok is igazolják: megjelenése óta hozzávetőlegesen 12 milliószor töltötték le. Most itt az újabb verzió, mely mindenki számára biztonságosabb internetezést kínál.

A program folyamatos fejlesztés alatt áll, jelenleg a 3.0.118-as javított verzió látott napvilágot. Bizonyos esetekben ugyan előfordulhat, hogy a tűzfal nem akar kiengedni egy-két programot az Internetre, de ez a fejlesztők szerint már nem lehet gyakori hiba. Ezeket ráadásul folyamatosan javítják az újabb verziókban, ugyanakkor a trójai programok nagy része még mindig fennakad a tűzfalon.

A Világhálón való barangolás közben csak akkor válhatunk potenciális célponttá, ha a támadók is látnak bennünket. A ZoneAlarm továbbfejlesztett erőssége az úgynevezett lopakodó üzemmód, aminek segítségével elrejthetjük PC-nket az illetéktelenek elől, így nagyobb biztonságban tudhatjuk mind az adatainkat, mind magát a számítógépet.

A program fejlesztői még a kompatibilitási problémákat is kiküszöbölték. Most már elmondható, hogy a Microsoft legújabb operációs rendszerével is teljes mértékben képes együttműködni. A probléma gyökere az volt, hogy a Windows XP-ben már megtalálható egy beépített tűzfal, ami a ZoneLabs szerint csak hátráltatja a hatékony védelmet. Ha lehetőségünk van ennek kikapcsolására, akkor azt tegyük meg a ZoneAlarm nyújtotta teljes biztonság érdekében!

A 3.0-ás verzió frissítése a gyártó honlapjáró letölthető, ára 19,95 dollár. Dial-up, DSL vagy kábeles kapcsolattal rendelkezők egyaránt használhatják!Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek