Connect with us

technokrata

A Monor Telefon Társaság megkezdte az ADSL szolgáltatást

Laptop

A Monor Telefon Társaság megkezdte az ADSL szolgáltatást

A Monor Telefon Társaság a kísérleti rendszer sikeres tesztelését követően 2002. márciusában megkezdte a szolgáltatást az Ericsson Magyarország által szállított és telepített ADSL rendszeren.

A rendszer végponttól végpontig, azaz a végfelhasználónál lévő ADSL NT egységektől a hálózati DSLAM-okon (DSL Access Multiplexer) keresztül egészen a szolgáltatást nyújtó illetve jelszó ellenőrzést végző AXC 706-os BAS (Broadband Access Service) routerekig az Ericsson által gyártott és telepített berendezésekből áll, így képes egységes szolgáltatást nyújtani, ily módon kizárhatóak az inkompatibilitásból eredő problémák.

Az Ericsson HM120-as sorozatú ADSL végberendezését Magyarországon először az MTT alkalmazza. E rendszer az eddigi Ethernet helyett USB csatlakozással kapcsolódik a felhasználó számítógépéhez, valamint az energiaellátás is ezen keresztül történik, tápegység használata nélkül. A telepítés rendkívül gyorssá és egyszerűvé válik a felhasználó számára, hiszen az ADSL NT minden beállítást elvégez magától egy telepítő CD segítségével, nincs szükség külön szoftverekre és a felhasználó számítógépén hálózati paraméterek beállítására sem.

A rendszer jelenlegi kapacitása 168 vonal, azonban a piaci igények dinamikus fejlődése miatt a közeljövőben várhatóan további 112 ADSL vonallal bővül majd.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák