Connect with us

technokrata

Nero Burning ROM 5.5.8.0

Laptop

Nero Burning ROM 5.5.8.0

A megbízható és rugalmas CD-író szoftver adat és audió írásra/újraírásra igazán tökéletes választás. Az Ahead fejlesztésében megjelent a legújabb Nero Burning ROM CD-író program, mely több dologban is jobb lett elődeinél.

Napjainkban a CD-író hardverek is nagy lépésben fejlődnek, egyre gyorsabban képesek írni/újraírni. Nos, ettől a fejlődéstől az erre specifikált szoftverek sem maradhatnak le. A legfőbb fejlesztést ez az irányvonal adja.

A Nero fejlesztői sem tétlenkednek sokat, ugyanis szinte hétről-hétre jelennek meg az újabb verziók. A legújabb változatról még ők sem adtak ki hivatalos információt, de a tesztelésekről már lehet olvasni. Ez a verzió már képes kihasználni a leggyorsabb, akár negyvenszeres sebességgel író hardver adottságait. Amellett, hogy nőtt a támogatott írók száma, számtalan bugot sikerült kiküszöbölniük a fejlesztőknek. Az előző verzióban már megjelent ugyan a UDF multisession támogatás, de mint a későbbiekben bebizonyosult, nem volt teljesen tökéletes, így ezen is javítottak a készítők.

E verzió is támogatja természetesen az ISO 9660 szabványt, valamint az ISO mode 1-et és a XA mode 2-t is, ha a hardver ez irányú adottságai lehetővé teszik ezt. Mindezek mellett támogatja a multisession és a mixed-mode írási eljárást, a HFS, ISO/HFS hybrid, UDF, PSX, OFAS (optimális file-hozzáférési sebességet).

Az író program mellett (még mindig) helyet kapott a CD borítókészítő program is. Ennek fejlesztéséről még semmilyen információ nem látott napvilágot.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp