Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panasonic NV-MX350 digitális kamkorder

Laptop

Panasonic NV-MX350 digitális kamkorder

A Panasonic a napokban mutatta be új, 3 CCD-s, digitális videokameráját, az ”e.cam” NV-MX350 modellt, melynek fő jellemzői a LEICA DICOMAR objektív és az 1,8 megapixeles állókép-készítési lehetőség.

Azokat, akik mostanában videokamerát vesznek, két fő szempont vezérli: a kép minősége és a kreatív számítógépes képkezelés támogatottsága.

Az NV-MX350 modellbe épített LEICA DICOMAR objektív hihetetlenül tiszta képet ad, melynek felbontása megapixeles tartományba esik. A MEGA OIS (optikai képstabilizátor) az állóképek készítéséhez szükséges stabilizálást biztosítja. A gépbe SD memóriakártya tehető, és külön érdekesség a MPEG4 formátumot használó internetes mozifelvevő, illetve a hangfelvevő. A számítógépes kapcsolat lehetőségét USB és DV ki/bemenet, továbbá digitális állókép terminál biztosítja, és az opcionális Bluetooth adapter csatlakoztatásával végre lehetővé válik a digitális állóképek vezeték nélküli áttöltése számítógépre.

A 3 CCD összesen 570 ezer pixelt hoz létre, melyből a tényleges pixelszám 360 ezer. A vízszintes irányú digitális videofelbontás értéke körülbelül 540 sor. Állóképek készítésénél a Panasonic igen sűrű pixelelosztási technológiája a pixelek számát vízszintes és függőleges irányban is megkétszerezi. Az eredményül kapott 1,8 megapixel (1568×1152) a 3CCD-s kamerarendszerrel kombinálva kiváló képet ad.

Ebben a készülékben a Leica Camera csúcsminőségű optikai technológiája és a Panasonic digitális videotechnológiája talált egymásra, így kivételesen éles képek, valósághű színvisszaadás és kiemelkedően részletgazdag természetfotók készítése vált lehetővé. A Leica Camera AG által az optimális műszaki jellemzők kialakításához ajánlott speciális, többrétegű bevonat, mellyel 7 lencsét láttak el, minimálisra csökkenti a tükröződést és a beégést. A 12x-es optikai és 120x-os digitális zoom használata a legtöbb esetben elegendő zoomtartományt eredményez.

Most, hogy a Bluetooth-kompatibilitás valós lehetőséggé vált, az (opcionális) VW-BTC1 Bluetooth adapter készlet lehetővé teszi állóképek vezeték nélküli áttöltését számítógépre (10 méteres távolságon belül). Az opcionális készletben található szoftverrel a képek közvetlenül, szakaszosan vihetők át a számítógépre, de a szalagon lévő mozgókép-adatokból is létrehozhatunk állóképet.

Az NV-MX350 a gépre felcsatolható opcionális CGA-D54S nagyteljesítményű akkumulátorral körülbelül kicsivel több, mint 8 órán át üzemeltethető.

A készülék oldalán nagyméretű, 3,5”-os 200 ezer pixeles LCD található.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés