Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, hatékony(abb) rejtjelezés

Laptop

Új, hatékony(abb) rejtjelezés

A CA megoldása a nyilvános kulcsú rejtjelezés gyors és hatékony alkalmazását teszi lehetővé.

A Computer Associates (CA) bejelentette eTrust PKI 2.0 termékének forgalombahozatalát; egy korszerű, átfogó biztonsági megoldást, melynek segítségével a szervezetek gyorsan és könnyen tudják telepíteni a biztonságos elektronikus üzletbonyolításhoz alkalmazott Public Key Infrastructure (PKI – nyilvános kulcsú rejtjelezési infrastruktúra) komponenst.

A CA eTrust PKI könnyen telepíthető, ami jelentősen csökkenti az adminisztrációs költségeket, ugyanakkor lehetővé teszi a PKI-val biztosított elektronikus üzletbonyolítás rendszerének gyorsabb aktiválását és deaktiválását.

Az eTrust PKI használata annyira egyszerű, hogy a felhasználó egy órán belül vagy még rövidebb idő alatt elkezdheti a PKI alkalmazását a meglévő elektronikus üzletbonyolítási rendszerében – biztosítva ezáltal a fontos elektronikus üzletbonyolítási kommunikációk sértetlenségét, titkosságát, szigorú hitelesítését és a kötelezettség megtagadásának kizárását.

Az alkalmazásba vétel gyorsaságán kívül az eTrust PKI egyedülállóan kényelmes kezelhetőséget és skálázhatóságot kínál. A nem integrált PKI-készletektől eltérően az eTrust PKI-t saját, skálázhatóságot szolgáló könyvtárával és készüléken kívüli, az azonosításról jelentést készítő egységgel együtt szállítják. Az eTrust PKI önálló OCSP (Online Certificate Status Protocol) kijelző egységet is tartalmaz, ami a tranzakció résztvevőinek azonosítását biztosítja.

Az eTrust PKI 2.0 alkalmazása lehetővé teszi, hogy az Arizona állam közlekedési hivatalának Motor Vehicle Division részlege korszerűsítse hivatali eljárásait.

Az eTrust PKI 2.0 gond nélkül működik együtt egyéb eTrust biztonsági technológiákkal, köztük az eTrust Web Access Control programmal, melynek jelenleg a beta változata létezik, és az eTrust Single Sign-On programmal. Az eTrust PKI integrálása ezekkel a megoldásokkal kulcsrakész rendszert biztosít az ügyfeleknek mind web-, mind kliens/szerver-alapú hitelesítéshez.

Az eTrust PKI 2.0 általános forgalombahozatalát áprilisra tervezik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés