Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenesen letölthető Maya 3D-s modellező program új verziója!

Laptop

Ingyenesen letölthető Maya 3D-s modellező program új verziója!

Az Alias|Wavefront bejelentette a Maya új verzióját, amely Windows és Mac platformon ingyenes felhasználási lehetőséget biztosít a magánjellegű, nem kereskedelmi céllal dolgozó felhasználók számára.

A Maya Personal Learning Edition célja, hogy tanulók, a 3D-s grafikával és animációval ismerkedők, illetve bárki más számára is elérhetővé váljon a szoftver a tanulási, gyakorlási fázisban. A január eleji bejelentést követő hat hét alatt több mint 67 ezren regisztráltak a oldalon előzetesen, ahonnan immáron letölthető a szoftver.

Az ingyenes változat a Maya Complete szoftvercsomagnak egy évente megújítandó regisztráció alapján, díjmentesen, kizárólag magánjellegű, nem kereskedelmi céllal használható speciális változata.

Teljes hozzáférést ad a Maya Complete valamennyi funkciójához, beleértve a NURBS modellező eszközöket, az animációt, inverz kinematikát, a Maya Artisant, a Maya Paint Effects-et, a részecske- és dinamikai rendszert, illetve a Maya renderelő eszközeit. A Maya PLE vízjellel ellátott verzió, és egy speciális file-formátumot használ, ezzel biztosítva a szigorúan nem kereskedelmi jellegű alkalmazást. Hasonló célú korlátozás, hogy nem használhatók hozzá a standard kiegészítő plug-in-ek.

Az Alias|Wavefront egy webalapú felhasználói központ létrehozásával (Resource Center) is segíti a Maya Personal Learning Edition felhasználóit. Itt megtalálhatók a különböző, tanulást segítő anyagok, felhasználói fórumok, és galériák, amelyek lehetőséget adnak a felhasználóknak, hogy megmutathassák munkáikat.

A Maya Personal Learning Edition igény szerint CD-n is megrendelhető (ebben az esetben 5 USD + postaköltséget számítanak fel).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés