Connect with us

technokrata

Nvidia: még jobb képminőség a digitális filmek terén

Laptop

Nvidia: még jobb képminőség a digitális filmek terén

Kiemelkedő képminőség és egyéb hasznos újítások várnak azokra, akik kipróbálják az Nvidia új, filmnézésre készített szoftverét.

Az Nvidia egyre több piacot akar meghódítani, a grafikus processzorairól ismert cég alaplapjai után most egy másik újdonsággal rukkolt elő: DVD lejátszására alkalmas szoftvert jelentett be. Az NVDVD névre keresztelt program speciálisan az Nvidia grafikus processzoraihoz lett tervezve.

Gyönyörű képminőséget ígér a beépített videódekóder motor, emellett integrált Dolby Digital támogatással is rendelkezik, hogy a hangra se legyen panasz (ráadásul egy S/PDIF csatlakozón keresztül külső audió processzorok is munkára foghatók). Támogatja a GeForce 4 előtt egy hajszállal debütált nView többképernyős használatot lehetővé tevő szoftvert is (így míg az egyik monitoron filmet nézünk, a másikon látható a Windows kezelőfelülete).

Csúcsminőségű képeket is el lehet menteni az éppen lejátszott filmből, valamint a színek könnyebb kalibrálásával minden monitorból kihozható a látványmaximum. Támogatja még a szabvány DVD API-kat: a DirectShow-t, a DirectDraw-t, a DirectSoundot és a DirectX videógyorsítási szabványait is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle