Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető javított AGP driverek!

Laptop

Letölthető javított AGP driverek!

Számos chipkészlethez elérhetővé vált a továbbfejlesztett, letölthető AGP driver.

Tíz évvel ezelőtt, ha kiadtak egy hardvereszközt, akkor az vagy jól működött, vagy nem, és ez utóbbi esetben nem is nagyon vásárolták meg. Ennek okán minden gyártó (igaz, akkor a jelenlegi helyzethez képest még jóval kevesebben voltak) igyekezett maximális mértékben odafigyelni termékeire, hogy azok hibamentesen, és a tőlük elvárt módon működjenek (igaz volt ez a szoftverekre is).

Sajnos ez a trend szinte teljesen megszűnt, köszönhető a fejlődés felgyorsulásának és az Internet elterjedésének. Mára már olyan hamar jelentik be a (közel) azonos eszközöket, hardverelemeket, hogy a tempó tartása (és a riválisok megelőzése) mellett gyakran nincsen elég szabad erőforrása a cégeknek a megfelelő minőség biztosítására. Így aztán sorra jelennek meg a javítások, BIOS frissítések stb., melyeket az Internetről „levadászva”, majd feltelepítve végre úgy működhet az adott hardver, mint ahogy az már a vásárlás pillanatában elvárható lett volna.

A SiS is előrukkolt most egy frissítéssel: hivatalosan is kiadta az 1.09-es AGP driverét. Ennek feltelepítése az alábbi chipkészletek esetén okoz változást: SiS630, SiS730, SiS735, SiS733, SiS635, SiS633, SiS645, SiS650, SiS740, SiS745. A megközelítőleg 7 megabyte-nyi frissítés letölthető az alábbi linkről.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés