Connect with us

technokrata

Letölthető javított AGP driverek!

Laptop

Letölthető javított AGP driverek!

Számos chipkészlethez elérhetővé vált a továbbfejlesztett, letölthető AGP driver.

Tíz évvel ezelőtt, ha kiadtak egy hardvereszközt, akkor az vagy jól működött, vagy nem, és ez utóbbi esetben nem is nagyon vásárolták meg. Ennek okán minden gyártó (igaz, akkor a jelenlegi helyzethez képest még jóval kevesebben voltak) igyekezett maximális mértékben odafigyelni termékeire, hogy azok hibamentesen, és a tőlük elvárt módon működjenek (igaz volt ez a szoftverekre is).

Sajnos ez a trend szinte teljesen megszűnt, köszönhető a fejlődés felgyorsulásának és az Internet elterjedésének. Mára már olyan hamar jelentik be a (közel) azonos eszközöket, hardverelemeket, hogy a tempó tartása (és a riválisok megelőzése) mellett gyakran nincsen elég szabad erőforrása a cégeknek a megfelelő minőség biztosítására. Így aztán sorra jelennek meg a javítások, BIOS frissítések stb., melyeket az Internetről „levadászva”, majd feltelepítve végre úgy működhet az adott hardver, mint ahogy az már a vásárlás pillanatában elvárható lett volna.

A SiS is előrukkolt most egy frissítéssel: hivatalosan is kiadta az 1.09-es AGP driverét. Ennek feltelepítése az alábbi chipkészletek esetén okoz változást: SiS630, SiS730, SiS735, SiS733, SiS635, SiS633, SiS645, SiS650, SiS740, SiS745. A megközelítőleg 7 megabyte-nyi frissítés letölthető az alábbi linkről.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle