Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a PhotoShop 7.0 – hálózatra optimalizálva

Laptop

Itt a PhotoShop 7.0 – hálózatra optimalizálva

A népszerű képszerkesztő program legújabb verziója nem csak Windows alatt képes működni, a szoftver készítői sok hasznos újdonsággal ellátták a terméket.

Küszöbön áll az Adobe Systems legújabb verziójú képszerkesztőjének bejelentése. A 7.0-ás PhotoShop egyaránt működőképes Windows és Mac OS X környezetben is (értékesítése várhatólag áprilisban indul majd be).

Az OS X támogatása döntő jelentőségű mind az Apple, mind az Adobe számára, ugyanis a Photoshop az egyik legnépszerűbb szoftver a grafikai látvány professzionális szintű létrehozására, módosítására, s ez a piac kulcsfontosságú az Apple számára.

Több újítás is belekerült a programba: a Healing Brush (ez egy fotó-retusáló eszköz), file browser (ezzel könnyebben lehet navigálni a képek között). Ezen felül újjáalakították a festés motort (ezzel például pasztell hatásokat lehet kreálni), valamint belekerült egy automatikus scannelési hibajavító modul is (megszüntetendő a lapolvasó tökéletlenségéből adódó látványbeli hibákat). Támogatja az XMP-t, az Adobe által létrehozott nyílt szabványt, mely a kép jellemzőinek megjelenítését hivatott egységesíteni.

Az AlterCast integrációjával a program képes hálózaton keresztül menedzselni a képeket, az ImageReady kibővítésével pedig könnyebben hozhatók létre illetve módosíthatók egy weblap elemei.

Nem lesz olcsó a szoftver: teljes árú terméket vásárolva 609 dollárt kell kifizetni, ám egy korábbi verzióról való frissítés ennél már lényegesen olcsóbb: ez mindösszesen 149 dollárba került (kivéve azokat, akik a PhotoShop Elementsről vagy a PhotoShop LE-ről frissítenének, nekik 499 amerikai dollárt kell fizetni).



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés