Connect with us

technokrata

Itt a PhotoShop 7.0 – hálózatra optimalizálva

Laptop

Itt a PhotoShop 7.0 – hálózatra optimalizálva

A népszerű képszerkesztő program legújabb verziója nem csak Windows alatt képes működni, a szoftver készítői sok hasznos újdonsággal ellátták a terméket.

Küszöbön áll az Adobe Systems legújabb verziójú képszerkesztőjének bejelentése. A 7.0-ás PhotoShop egyaránt működőképes Windows és Mac OS X környezetben is (értékesítése várhatólag áprilisban indul majd be).

Az OS X támogatása döntő jelentőségű mind az Apple, mind az Adobe számára, ugyanis a Photoshop az egyik legnépszerűbb szoftver a grafikai látvány professzionális szintű létrehozására, módosítására, s ez a piac kulcsfontosságú az Apple számára.

Több újítás is belekerült a programba: a Healing Brush (ez egy fotó-retusáló eszköz), file browser (ezzel könnyebben lehet navigálni a képek között). Ezen felül újjáalakították a festés motort (ezzel például pasztell hatásokat lehet kreálni), valamint belekerült egy automatikus scannelési hibajavító modul is (megszüntetendő a lapolvasó tökéletlenségéből adódó látványbeli hibákat). Támogatja az XMP-t, az Adobe által létrehozott nyílt szabványt, mely a kép jellemzőinek megjelenítését hivatott egységesíteni.

Az AlterCast integrációjával a program képes hálózaton keresztül menedzselni a képeket, az ImageReady kibővítésével pedig könnyebben hozhatók létre illetve módosíthatók egy weblap elemei.

Nem lesz olcsó a szoftver: teljes árú terméket vásárolva 609 dollárt kell kifizetni, ám egy korábbi verzióról való frissítés ennél már lényegesen olcsóbb: ez mindösszesen 149 dollárba került (kivéve azokat, akik a PhotoShop Elementsről vagy a PhotoShop LE-ről frissítenének, nekik 499 amerikai dollárt kell fizetni).Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle