Connect with us

technokrata

ADSL: újabb körzetben!

Laptop

ADSL: újabb körzetben!

Újabb vezetékes távközlési körzetben vált elérhetővé a gyors és állandó Internet-kapcsolatot biztosító ADSL-szolgáltatás!

Dabas, Gyál, Gyömrő, Maglód, Monor, Üllő, Vecsés – a 29-es vezetékes távközlési körzet. A MonorTel e településeken indította el ADSL-szolgáltatását, többféle előfizetői csomagban, melyek legolcsóbbika nettó 10320 Ft-ba kerül havonta. A MonorTel valamennyi szokásos ADSL-sebességen (384/64, 768/128, 1500/384) szolgáltat.

A szolgáltatás eléréséhez a megrendelőnek mindenképpen rendelkeznie kell egy analóg vagy egy ISDN telefonvonallal. Az ADSL-szolgáltatás igénybevételekor az ADSL-havidíj mellett a korábban már meglévő telefonvonal-szolgáltatás havidíját továbbra is fizetni kell.

Az igénybejelentéstől számított 30 napon belül értesítik a megrendelőket, hogy az álatuk igényelt helyen megvalósítható-e a szolgáltatás. Ha műszakilag nincs akadálya a szolgáltatás elindításának, akkor további 30 napon belül elvégezik a szolgáltatás aktiválását is. A telepítést az MTT dolgozói vagy megbízottai végzik. A telepítés a bekötést, a házon belüli átkötéseket, – ha szükséges – a modem elindítását, illetve annak tesztelését jelenti.

Az előfizetési igények a MonorTel monori és dabasi ügyfélszolgálatán jelenthetők be.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle