Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gépkocsilopás: ha létezik tökéletes védelem, akkor ez az!

Laptop

Gépkocsilopás: ha létezik tökéletes védelem, akkor ez az!

Az Antenna Hungária műholdas szolgáltatása közel teljes (több mint 90%-os) védelmet nyújt a gépkocsilopások ellen! A Pandant-rendszer magánszemélyek és cégek érdeklődését is felkeltheti – részletek itt…

Az Antenna Hungária szakemberei néhány évvel ezelőtt kifejlesztették a legmodernebb GPS-technológián alapuló Pandant Privát rendszert, amelynek jelenleg a legmagasabb – nemzetközi statisztikák szerint 92 százalékos – a megtalálási aránya a gépkocsi lopások esetén.

A magánszemélyek biztonságtechnikai elvárásai mellett a Társaság a haszongépjármű-flottával rendelkező vállalkozásoknak is segítséget kíván nyújtani, ezért márciustól elindítja a Pandant Flottakövető Rendszert, amely nemcsak a legfejlettebb biztonságtechnikai szolgáltatást nyújtja, hanem folyamatos használata anyagi megtakarítást és hatékonyabb kontrollt jelent a vállalatok számára.

“Ha egy autót el akarnak lopni, azt bizony el is lopják.” – manapság naponta halljuk ezt az alapigazságot, amelyet a családtagok, munkatársak, szomszédok saját tapasztalatból merített rémtörténetei is alátámasztanak. Hiába szereljük fel autónkat csodariasztókkal, kormányzárral és egyéb teljes biztonságként hirdetett technikai eszközzel, szép lassan rá kell döbbennünk arra, hogy ha már a lopást képtelenek vagyunk megakadályozni, legalább segítsük elő az eltulajdonított gépkocsi minél hatékonyabb felderítését.

Az Antenna Hungária 1998 szeptemberében elindította műholdas gépjármű-követési és vagyonvédelmi rendszerét, amely – a korszerű és megbízható technológiának, valamint az országos lefedettségnek köszönhetően – teljes körű védelmet biztosít a lopás ellen.

A Pandant Privát rendszer érzékeli a járműbe történő illetéktelen beavatkozást, illetve a gépkocsi elmozdítását. A riasztás pillanatától nyomon követi az autó helyzetét, és a rendvédelmi szervezetekkel együttműködve elősegíti a jármű gyors megtalálását. Az eltulajdonított gépkocsi a 24 órás diszpécserszolgálat közreműködésével blokkolható, és földrajzi helyzete a műholdak segítségével 5-10 méteres pontossággal meghatározható. Nemzetközi statisztikák szerint az ilyen rendszerrel felszerelt ellopott járművek 92%-át megtalálják.

A korszerű technológiának, valamint a magas színvonalú és megbízható szolgáltatásnak köszönhetően az ügyfelek száma folyamatosan bővül. A Pandant-rendszert jelenleg több mint ezer egyéni és vállalati partner veszi igénybe. A szolgáltatást az ügyfelek kérései alapján a Társaság folyamatosan fejleszti és mára már az Antenna Hungária biztosítja a rendszerrel kapcsolatos összes feladatot.

A szállítmányozással, kisebb flottaparkkal rendelkező cégeknek létfontosságú, hogy egyrészt a gépkocsijaik biztonságát szavatolni tudják, másrészt a jelenlegi haszongépjárműveik segítségével képesek legyenek a bevételeik folyamatos maximalizálására. Ezért a tulajdonosnak folyamatosan szüksége lenne azokra az információkra, amelyek a gépjármű pozíciójáról, valamint az egyéni mutatók aktuális alakulásáról tájékoztatnak. E cégek részéről komoly igényként merült fel egy olyan flottakövetéses rendszer, amely megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Az újonnan felmerült igényeknek megfelelően az Antenna Hungária 2002 márciusától elindítja a legmodernebb GPS-technológiát felhasználó műholdas flottakövető szolgáltatását, a Pandant Flottakövető Rendszert, amelynek a segítségével optimalizálhatók a fuvarozási – az üzemanyag- és az általános fenntartási – költségek. A szolgáltatás nagy pontossággal (5-10 m) tájékoztatja a szállítójármű tulajdonosát járműve pozíciójáról, valamint az általa kért egyéni mutatók (fogyasztási adatok, balesetérzékelés, folyadékszint, hőmérsékletmérés, raktárbillenés-érzékelés, az ajtónyitás sorrendjének érzékelése, a megtett útvonal rögzítése, útvonalelhagyás figyelése, nyomás- vagy egyéb fizikai paraméterek mérése, rezgés, gyújtás, ajtónyitás, emelés érzékelése) aktuális alakulásáról.

A Pandant Flotta alkalmazása csökkenti az időveszteséget, emeli a rakott fuvarok számát, és a fuvarszervezés céljára is felhasználható, percre kész adatok révén növeli a szállítmányozó munkájának hatékonyságát.

Az Antenna Hungária biztos abban, hogy a bővülő Pandant család korszerű szolgáltatásai megfelelnek partnerei igényeinek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés