Connect with us

Feketében is megteheted: új generációs modellek a Canontól

Laptop

Feketében is megteheted: új generációs modellek a Canontól

Az otthoni és a kisvállalkozói felhasználóknak kedvez a Canon új termékvonalával, mely mind minőség, mind gyorsaság tekintetében figyelemre méltó eszközöket tartalmaz.

A kompakt méretű, síkágyas, multifunkciós eszközök új vonallal egészültek ki a Canonnál: a cég bemutatta SmartBase sorozatát. Elsősorban a kisvállalkozásoknak és az otthoni felhasználóknak szánja termékeit a Canon.

A SmartBase PC1210D és PC1270D két multifunkciós készülék. A PC1210D digitális másolásra és lézeres nyomtatásra egyaránt alkalmas. Memóriamásolással lehetővé válik az eredeti példányok scannelése, majd akár 99 példányban történő másolása is. Ezen felül képes két forrásdokumentumot egymás után egyetlen A4-es oldalra másolni.

Maximálisan 600×600-as felbontás használható a készülékkel, melyet a finomítási technológiával 1200×600 dpi-re is lehet növelni. Percenként 12 lap nyomtatására képes a PC1210D, akár borítékméretű végterméket is előállítva.

A termékben helyet kapott a Canon többfunkciós kazettarendszere (a dob, a festéktároló és a tisztítóegység egy házba került). A gyors csere mellett ez azt is eredményezi, hogy szinte teljesen karbantartásmentessé vált a készülék.

600×600-as felbontású fekete-fehér lézernyomatok készíthetők a géppel, amely érték finomítási technológia alkalmazásával akár 2400×1600-ra is növelhető (mindezt a már korábban említett 12 lap/perc teljesítménnyel). Windows 9x/Me/NT4/2k/XP alatt egyaránt működik és egy kiegészítő számítógép-hálózati adapter segítségével hálózati kommunikációra is képes.

A készülék nem igényel bemelegedési időt, festéktakarékos üzemmódja költségkímélő, energiatakarékos üzemmódja lecsökkenti az áramfelvételt. 250 lapos papírkazettával és 100 lapos kézi lapadagolóval rendelkezik.

A SmartBase PC1270D annyiban különbözik az előbbi modelltől, hogy egy fax is belekerült a készülékbe. A beépített modem 14,4 kbit/sec-es adatátviteli sebességre képes, amellyel egy oldalt 6 másodperc alatt lehet elküldeni. A festék kifogyásakor bekövetkező adatvesztést a 79 oldalas memória akadályozza meg. A készülékben 12 szám egygombos hívása és 100 szám gyorshívása programozható be.

A PC1270D rendelkezik párhuzamos és USB csatlakozással is és hálózati kommunikációra is képessé tehető (TCP/IP és NetBeui támogatással).Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom