Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon megteheti: generációváltás a nyomtatásban

Laptop

A Canon megteheti: generációváltás a nyomtatásban

Az otthoni és a kisvállalkozói felhasználóknak kedvez a Canon új termékvonalával, mely mind minőség, mind gyorsaság tekintetében figyelemre méltó.

A Canon bemutatta síkágyas, multifunkciós eszközeinek SmartBase sorozatát, melynek tagjai kompakt méretükkel és hosszú fejlesztésen alapuló technológiájukkal a színes tintasugaras modellek és a fekete-fehér lézerkészülékek különböző típusai között egyaránt megállják helyüket. Főként kisvállalkozások és az otthoni felhasználók szegmensét célozza meg a SmartBase széria.

A színes, síkágyas, multifunkciós készülékek piacára a SmartBase MPC600F és a SmartBase MPC400 az új belépő. Ez utóbbi modell színes nyomtató, lapolvasó és másoló egyben. Az egy készülékbe épített több funkciónak köszönhetően csak egy kábelre van szükség a csatlakoztatáshoz, ráadásul meghajtó programból is csak egyet kell telepíteni. Emellett csökkenti a hely-, és időráfordítást, valamint költséghatékonyabb is, mintha minden feladatra külön eszközt használnánk.

17 fekete-fehér lapot képes nyomtatni egy perc alatt, míg színesből 12-t, köszönhetően a már jól bevált S630-as tintasugaras nyomtatóban alkalmazott motornak, amely itt is helyt áll. Tintapatronjait külön-külön is cserélni lehet (3 színes és egy fekete), ezzel szintén csökkentve a költségeket.

2400×1200 dpi-s felbontásával akár 1,1 millió képpont is megjeleníthető egy négyzetcentiméternyi papíron. A mikroszkopikus méretű, 5 pikoliteres tintafoltok finom és éles képet eredményeznek. A Canon Photo Paper Pro papírral a tárolási és megjelenítési feltételektől függően akár 25 évig is éles maradhat a nyomtatvány.

Lapolvasási és másolási tulajdonságai szintén figyelemre méltóak, 600×1200-as fizikai scannelési tudása interpolálással akár 9600 dpi minőségre is feljavítható (mindezt 36 bites színmélység mellett). Az üzembe helyezést követően 8 másodperccel már kézbe vehető az első másolat.

A SmartBase MPC600F abban különbözik az MPC400-astól, hogy faxot is tartalmaz. Ezzel akár 3 másodperc alatt is továbbítható egy oldal (a beépített Super G3 modem adatátviteli sebessége 33,6 kbit/sec). 270 oldalas memóriával rendelkezik, így a faxok küldés előtt a gépben tárolhatók. Emellett rendelkezik egy 30 lapos automatikus dokumentumadagolóval is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés