Connect with us

technokrata

A Canon megteheti: generációváltás a nyomtatásban

Laptop

A Canon megteheti: generációváltás a nyomtatásban

Az otthoni és a kisvállalkozói felhasználóknak kedvez a Canon új termékvonalával, mely mind minőség, mind gyorsaság tekintetében figyelemre méltó.

A Canon bemutatta síkágyas, multifunkciós eszközeinek SmartBase sorozatát, melynek tagjai kompakt méretükkel és hosszú fejlesztésen alapuló technológiájukkal a színes tintasugaras modellek és a fekete-fehér lézerkészülékek különböző típusai között egyaránt megállják helyüket. Főként kisvállalkozások és az otthoni felhasználók szegmensét célozza meg a SmartBase széria.

A színes, síkágyas, multifunkciós készülékek piacára a SmartBase MPC600F és a SmartBase MPC400 az új belépő. Ez utóbbi modell színes nyomtató, lapolvasó és másoló egyben. Az egy készülékbe épített több funkciónak köszönhetően csak egy kábelre van szükség a csatlakoztatáshoz, ráadásul meghajtó programból is csak egyet kell telepíteni. Emellett csökkenti a hely-, és időráfordítást, valamint költséghatékonyabb is, mintha minden feladatra külön eszközt használnánk.

17 fekete-fehér lapot képes nyomtatni egy perc alatt, míg színesből 12-t, köszönhetően a már jól bevált S630-as tintasugaras nyomtatóban alkalmazott motornak, amely itt is helyt áll. Tintapatronjait külön-külön is cserélni lehet (3 színes és egy fekete), ezzel szintén csökkentve a költségeket.

2400×1200 dpi-s felbontásával akár 1,1 millió képpont is megjeleníthető egy négyzetcentiméternyi papíron. A mikroszkopikus méretű, 5 pikoliteres tintafoltok finom és éles képet eredményeznek. A Canon Photo Paper Pro papírral a tárolási és megjelenítési feltételektől függően akár 25 évig is éles maradhat a nyomtatvány.

Lapolvasási és másolási tulajdonságai szintén figyelemre méltóak, 600×1200-as fizikai scannelési tudása interpolálással akár 9600 dpi minőségre is feljavítható (mindezt 36 bites színmélység mellett). Az üzembe helyezést követően 8 másodperccel már kézbe vehető az első másolat.

A SmartBase MPC600F abban különbözik az MPC400-astól, hogy faxot is tartalmaz. Ezzel akár 3 másodperc alatt is továbbítható egy oldal (a beépített Super G3 modem adatátviteli sebessége 33,6 kbit/sec). 270 oldalas memóriával rendelkezik, így a faxok küldés előtt a gépben tárolhatók. Emellett rendelkezik egy 30 lapos automatikus dokumentumadagolóval is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle