Connect with us

technokrata

Microsoft: nem lesz HomeStation

Laptop

Microsoft: nem lesz HomeStation

A Microsoft cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint egy, az Xbox játékkonzolra épülő otthoni szórakoztatóközpont kifejlesztésén munkálkodna.

Az állítólag HomeStation nevet viselő masináról elsőként egy tavalyi PC Formatban jelentek meg hírek. Az angol magazin arról adott hírt, hogy a szoftveróriás egy Xboxon alapuló, nagyobb méretű merevlemezzel és digitális videó funkciókkal is felszerelt, Internet-böngészésre, e-mailezésre, azonnali üzenetküldésre, továbbá DVD filmek és zenék lejátszására alkalmas eszközzel fog megjelenni a piacon.

Idén januárban a Prudential Securities cég egyik elemzője megerősítette a masina létezését, és saját információira alapozva azt jósolta, hogy 2002. őszén piacra kerülhet a HomeStation.

Ennek ellenére a Microsoft most bejelentette, hogy semmiféle HomeStation nevű termékkel nem terveznek megjelenni, noha Erin Brewer, a cég szóvivője szerint a távolabbi tervek között szerepel egy, az előbb említetthez hasonló funkciókkal ellátott termék megjelentetése, de konkrét készülék piacra dobása (egyelőre) nincs tervbe véve.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák