Connect with us

Megelőzhető hardverhibák – nem probléma az áramszünet

Laptop

Megelőzhető hardverhibák – nem probléma az áramszünet

Az áramszünet néha nagy problémát és kavarodást okozhat, az egyszerű adatvesztéstől akár a hardverhibákig bezárólag is. Szünetmentes tápegységgel azonban ki lehet küszöbölni ezt a veszélyforrást.

Az American Power Conversion (APC) bejelentette a toronyba és szekrénybe egyaránt szerelhető szünetmentes (UPS) Smart-UPS termékcsalád bővítését, melyet az informatikai és távközlési piac számára tervezett. Az új megoldások a bevált Smart-UPS technológiát alkalmazzák és kétszeres konverziós, on-line rendszerű 1kVA és 2kVA topológiával rendelkeznek. A rendszerek elérhetőségének maximalizálása végett a Smart UPS termékcsalád a line interactive és az on-line termékek szerkénybe és toronyba szerelhető változatait kínálja.

A 220/230/240 voltos Smart-UPS On-line szünetmentes tápegységek felügyelhetők a PowerChute plus szoftverrel és valamennyi APC felügyeleti kellékkel, köztük a Web/SNMP felügyelő kártyával és a környezeti paramétereket figyelő bővítőkártyával. Az új Smart-UPS On-line néhány előnye:
– folyamatos, tiszta szinuszos váltóáram a kimeneten
– rugalmas kivitel
– korszerű akkumulátor karbantartás (minden On-line Smart-UPS-ben a felhasználó által könnyen, a tápellátás leállítása nélkül cserélhető akkumulátor van)
– skálázható futásidő (tetszőleges számú külső akkumulátorcsomag hozzáadásával a kívánt mértékig növelhető az áthidalási idő)
– automatikus áthidalás (a kimeneti feszültség beavatkozás nélkül is közvetlenül átkapcsolódik a betáplálásra, ha az UPS túlterhelt, vagy elektromos hiba miatt karbantartásra szorul)

Az 1 és 2 kVA Smart-UPS On-line egységek 2002 első negyedévében kerülnek forgalomba Magyarországon.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom