Connect with us

technokrata

GeForce4: MSI G4MX460-VT

Laptop

GeForce4: MSI G4MX460-VT

A G4MX440-T után most itt a G4MX460-VT is. Lássuk a különbségeket!

Az elődhöz hasonlóan a G4MX460-VT (MS-8863) is mostanában látott napvilágot. A GeForce4 MX460 alapú kártya nagyobb teljesítményt nyújt mint kistestvére, az 1,2 milliárd texel/másodperces fillrate és a 8,8 GByte/másodperces memória adatátviteli sebesség ezt bizonyítja. A G4MX460 256 bites, 300 MHz-en futó maggal rendelkezik, ez, és az 550 MHz-en járatott 64 MB DDR memória biztosítja a magas teljesítményt.

A kártya alkalmazza az nVIDIA nView technológia mellett a második generációs Lightspeed Memory Architecture-t is. A 3,3 ns-os DDR memóriák, a hardver monitor, az MSI Twin-BIOS, a videó be- és kimenet teszik különlegessé a G4MX460-VT-t. A Twin-BIOS például szinte kizárja a BIOS sérülése miatti hibákat, hiszen egy fizikai chipben két BIOS van elhelyezve, így biztosított a BOOT-folyamat hibamentes lefutása.

A DVD-lejátszó, a Live VGA Driver és a Live VGA BIOS mellett jár még a kártyához egy WinCoder és egy WinProducer nevű szoftver is, melyek videószerkesztéssel kapcsolatos segédprogramok. Az ”overclocking” funkció itt is elérhető, segítségével beállítható a memória működési frekvenciája. A mellékelt játékok megegyeznek a Micro Star International G4MX440-hez adottakkal, tehát ehhez is jár a NOLF, az Aqanox és a Sacrifice mellett a 7 az 1-ben csomag, mely további játékokat tartalmaz.

A használható felbontások, az ezekhez tartozó színmélységek és frissítési frekvenciák megegyeznek a G4MX440-nél leírtakkal. A G4MX460 fogyasztói ára sajnos szintén nem ismert.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle