Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagy kapacitás – Maxtor módra

Laptop

Nagy kapacitás – Maxtor módra

A Maxtor megháromszorozta a Personal Storage 3000LE USB 2.0 kapacitását. Itt a 120 GB-os modell!

A hajlékonylemez már a múlté, ezt tudjuk. Jelenleg több alternatíva is létezik a floppy-k kiváltására. Az egyik ezek közül a külső, külön házban elhelyezkedő merevlemezes meghajtók használata.

A Maxtor többféle megoldást is kínál. A legújabb, 120 GB-os modell, az eredeti, 40 GB kapacitással rendelkező típus továbbfejlesztett változata. A kapacitás triplázásán kívül más változás nem történt, hacsak az ár változását nem tekintjük annak.

A rendszer támogatja az USB 2.0 szabványt, melyet kihasználva elérhetjük a 480 Mbs-os adatátviteli sebességet – bár ez csak a számítógép és a külső winchester elekrtonikája közötti kommunikációs sebesség. Az USB 2.0 40-szer gyorsabb, mint az USB 1.1, de ez utóbbi szabvány támogatása sem maradt el természetesen. A berendezés kompatibilis mind a PC, mind a Mac platformmal, ez segítheti az eszköz gyorsabb elterjedését.

A dobozban a 3000LE USB 2.0 mellett egy külső AC adaptert, egy telepítő szoftvert, egy telepítési útmutatót és egy 1,8 m-es USB kábelt is találunk. A 120 GB-os modell ára majdnem 300 dollár (a 40 GB-os modellé közel 200 dollár).

A termékre a Maxtor 1 év garanciát vállal, ami nem mondható túl soknak, sőt…



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés