Connect with us

Hirdetés

technokrata

Variációk GeForce 4-re

Laptop

Variációk GeForce 4-re

Az NVIDIA leggyorsabb grafikus processzoraira, a GeForce 4 GPU család tagjaira építkező új monitorvezérlő kártya sorozatot mutatott be az ELSA

Az ELSA korábbi kártyáinak teljesítménye és minősége egyaránt kiváló volt. A Gladiac sorozat négy új tagjára se lehet panasz. A nagy teljesítményre az NVIDIA chip a garancia, a minőség pedig a már az ELSA-tól megszokott.

A Gladiac 925 VIVO (Video in/out) a csúcs pillanatnyilag az ELSA kínálatában. Az NVIDIA új grafikus chipjei közül a GeForce 4 Ti 4600-al szerelték fel, ami manapság teljesítmény terén verhetetlen. A chipet 128 MB 2,8 nanoszekundumos (650 MHz DDR) DDR SDRAM szolgálja ki. A video ki/bemenet csak tovább emeli a kártya értékét, ezzel és a DVI kimenettel szinte minden megjelenítő eszközzel összeköthető.

A Gladiac 725 TV-OUT kifejezetten azoknak a felhasználóknak készült, akik felső kategóriás monitorvezérlőt keresnek a számítógépes játékok egyre növekvő igényeinek kielégítésére. Ezen az ELSA kártyán egy GeForce 4 Ti 4400 GPU, valamint 128 MB 3,6 nanoszekundumos (550 MHz DDR) DDR SDRAM kapott helyet. DVI kimenet ezen a kártyán is található, valamint egy TV kimenet is.

A Gladiac 517 VIVO már inkább üzleti felhasználóknak szánt kártya. Az előző kettőnél jóval alacsonyabb ára valószínűleg jó néhány, elsősorban otthoni felhasználó érdeklődését is felkelti. Bár teljesítménye jelentősen elmarad nagyobb testvéreitől, azonban a 64 MB DDR SDRAM memóriával támogatott GeForce 4 MX 460 chip még egészen jól teljesít. DVI kimenetet és video ki illeteve bemenetet találunk rajta a D-SUB csatlakozáson kívül.

A Gladiac 517 TV-OUT egy GeForce 4 MX 440 grafikus chippel, valamint 64 MB DDR SDRAM memóriával lett ellátva. DVI és TV kimenettel rendelkezik. A sorozat legolcsóbb darabja, a teljesítménye azonban még ennek a kártyának is elfogadható. Kimeneteivel egy kiváló multimédiás PC megjelenítési feladatokért felelős része lehet.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés