Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sikeres a Palm i705

Laptop

Sikeres a Palm i705

A Palm cég bejelentette, nemrég bevezetett, mobil adatátviteli képességgel is felvértezett i705-ös PDA-jából a korábban tervezettnél több fogyott a debütálást követő egy hétben.

Az i705-ös a Palm VIIx modell utódja, amelynek már beépített antennája van, de csak a Palm saját adatátviteli szolgáltatásaira előfizetve lehet kihasználni mobil e-mailezési és egyéb extráit az Egyesült Államok nagyobb városaiban (mobiltelefonként nem használható az i705).

A Palm közlése szerint az új modellből az első héten összesen 13 ezer darabot adtak el, ebből 4 ezer darabot a Palm online boltjában értékesítettek. Az i705-öst 450 dollár körüli összegért árusítják az Egyesült Államokban, a használatához szükséges mobil szolgáltatások havidíja pedig 20-tól 40 dollárig terjed.

A Palm tervei szerint idén ősszel be fog mutatni egy újabb PDA-t, amely azonban már GSM/GPRS hálózatokon működik és mobiltelefonként is funkcionál majd. Mint ismeretes, a Handspring cég Treo-ja szintén egy mobiltelefonként is használható PDA, azonban az az eszköz sem támogatja a csomagkapcsolt GPRS adatátvitelt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés