Connect with us

technokrata

Sikeres a Palm i705

Laptop

Sikeres a Palm i705

A Palm cég bejelentette, nemrég bevezetett, mobil adatátviteli képességgel is felvértezett i705-ös PDA-jából a korábban tervezettnél több fogyott a debütálást követő egy hétben.

Az i705-ös a Palm VIIx modell utódja, amelynek már beépített antennája van, de csak a Palm saját adatátviteli szolgáltatásaira előfizetve lehet kihasználni mobil e-mailezési és egyéb extráit az Egyesült Államok nagyobb városaiban (mobiltelefonként nem használható az i705).

A Palm közlése szerint az új modellből az első héten összesen 13 ezer darabot adtak el, ebből 4 ezer darabot a Palm online boltjában értékesítettek. Az i705-öst 450 dollár körüli összegért árusítják az Egyesült Államokban, a használatához szükséges mobil szolgáltatások havidíja pedig 20-tól 40 dollárig terjed.

A Palm tervei szerint idén ősszel be fog mutatni egy újabb PDA-t, amely azonban már GSM/GPRS hálózatokon működik és mobiltelefonként is funkcionál majd. Mint ismeretes, a Handspring cég Treo-ja szintén egy mobiltelefonként is használható PDA, azonban az az eszköz sem támogatja a csomagkapcsolt GPRS adatátvitelt.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle