Connect with us

technokrata

Új Sanyo CD-író, új technológiákkal

Laptop

Új Sanyo CD-író, új technológiákkal

A BURN-Proof eljárás kidolgozója, a Sanyo új CD-írót jelentett be, melyben újfajta technológia is alkalmazásra került.

A Sanyo CRD-1700P CD-újraírója maximum 40x-es sebességű CD-írásra, 12x-es újraírásra és maximum 40x-es sebességű olvasásra alkalmas.

Az írás megkezdése előtt hétféle különböző sebesség közül választhatunk. A lemez teljes felületén azonos írási sebességű (CLV) 4x, 8x, 16x, 20x, valamint a zónánként gyorsuló (Z-CLV) 20-24x, 20-32x, és a leggyorsabb 20x-40x-es sebességek állnak a rendelkezésünkre. A 40x-es sebességet három különböző sebességen keresztül éri el a meghajtó. Elsőként 20x-os sebességgel kezdi írni a lemezt, majd áttér 24x-es, ezt követően 32x-es sebességre, ezután már 40x-es sebességgel ír. Az átlagos írási sebesség sajnos nem ismert.

Újraírás esetén 4x-es, 10x-es vagy 12x-es sebességet választhatunk.

A meghajtó belsejében 4 MB puffer található, melyet a már jól ismert BURN-Proof technológiával kiegészítve érték el a biztonságos írást 40x-es sebesség mellett is. Ezen kívül a meghajtó alkalmazza a FlexSS-BP lemez-felismerő technológiát (az optimális írási sebesség meghatározásához), a Shock-BP-t, mely a rázkódás esetén bekövetkező írási hiba megelőzésére szolgál, valamint az új Safe-BP technológiát, mely a mechanikai karakterisztikát is figyelembe veszi íráskor.

A 130 ms-os átlagos elérési idővel rendelkező meghajtó áprilistól lesz kapható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek