Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb információk a Palm új PDA-járól

Laptop

Újabb információk a Palm új PDA-járól

Néhány újabb információ, és pár kép is napvilágot látott a Palm hamarosan megjelenő – már előrendelhető – i705-ös tenyérgépéről, amelyet mobil adatátviteli funkciókkal is felszereltek.

Noha tegnapi, nem hivatalos információkon alapuló hírünkben arról számoltunk be, hogy az új modell neve nem i705, hanem i700 lesz, ez most megdőlni látszik, mivel a Palminfocenter.com szerkesztői által egy katalógusból scannelt képeken mindenütt az i705 elnevezés szerepel (egyébként New Yorkban állítólag már meg is lehet vásárolni az egyik CompUSA üzletben).

Mint látszik, az új PDA ára 450 dollár lesz, ezért cserébe egy monokróm kijelzős, 8 MB memóriával, valamint mobil adatátviteli képességgel (például mobil e-mailezés) ellátott eszköz birtokába jut a vásárló. Sajnos az még nem tiszta, hogy az i705 végül támogatni fogja-e a GPRS csomagkapcsolt adatátvitelt, vagy sem (nem hivatalos információk szerint igen). A tenyérgépen egyébként egy SD-kártya bővítőhely is helyet kapott, és alapból egy 60 dollár értékű mini billentyűzet, amelyet a Graffiti beviteli felület fölé lehet csatlakoztatni megkönnyítendő a hosszabb szövegek bevitelét (bár jómagam nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy az apró billentyűkkel ez sokkal egyszerűbb feladat lenne). Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy a Handspring Treo-jával ellentétben az i705-tel nem lehet majd telefonálni, csupán mobil adatátvitelre képes.

Egyébként ma éjjel a Palm minden érdeklődőnek kiküldött egy e-mailt, amelyben előrendelési lehetőséget kínál számukra (a jelentkezőket egy másik üzenetben fogják értesíteni arról, ha a termék elérhető lesz, és ekkor lehet majd megrendelni az i705-öst az USA-ból). Sajnos ebben nem szerepel pontos megjelenési dátum, mindössze annyit közölnek, hogy a termék hamarosan piacra fog kerülni. További képek a lenti linken találhatók.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés