Connect with us

technokrata

Itt a mobil Playstation!

Laptop

Itt a mobil Playstation!

A Sony piacra dobta a Playstation konzol kvázi mobil, LCD kijelzővel felszerelt változatát.

Az ”új” konzol az első Playstation játékgépen alapuló PS One saját, 5 colos TFT LCD kijelzővel együtt megvásárolható változata. Egy másik újdonság a PS One konzollal használható autós adapter, amelynek segítségével a szivargyújtóhoz is csatlakoztatni lehet a konzolt, így a hátsó ülésen akár utazás közben is lehet játszani.

Persze a mostani bejelentés legfeljebb marketingcélokat szolgálhat, hiszen 2001. októbere óta megvásárolható a PS One-nal használható LCD kijelző. Ebből az elmúlt három hónap alatt csak az Egyesült Államokban 70 ezer darabot adtak el, míg a Playstation áramvonalasított, lekicsinyített változatából, a PS One-ból 1,3 millió darab kelt el (a karácsonyi vásárlási szezon alatt az utód PS2-ből világszerte 5 millió darabot értékesített a gyártó). Maga az apró sztereó hangszórókat is tartalmazó LCD kijelző külön is megvásárolható 130 dollárért, míg a konzol 99 dollárba kerül, tehát 30 dollárt tud megtakarítani az, aki a mindkét terméket tartalmazó csomagot vásárolja meg.

Egyébként ilyen és hasonló konzol-kiegészítőket (általában utángyártott változatokat) egyes hong-kongi illetőségű online boltokból is be lehet szerezni elég régóta, a lik-sang.com-on például 35 dollárért egy Power Station nevű böhöm nagy akkumulátor is kapható, amelyről az PS One LCD-vel együtt akár 3 órán át is használható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek