Connect with us

technokrata

Internetes játékra optimalizált PC: kialakulóban az új trend?

Laptop

Internetes játékra optimalizált PC: kialakulóban az új trend?

Hálózati felhasználásra optimalizált játékokról már bizonyára mindenki hallott, az utóbbi pár évben nagy népszerűségnek örvend ez a fajta szórakozás. Most azonban egy direkt e műfajra optimalizált PC jelent meg.

A Gateway szövetkezett a Sony Online Entertainment részlegével és az Intellel, fellendítendő a számítógép konfigurációi iránti keresletet. A Sony népszerű játékának, az EverQuestnek rajongóit kívánták megcélozni az új modellükkel (ez a valaha készült legsikeresebb online játék, több mint 400 ezer előfizetővel rendelkezik).

Az online játék havonta 10 dollárba kerül minden rajongónak, aki alámerül ebbe a részletgazdag álomvilágba. A Gateway Pentium 4-es processzorral felszerelt PC-jét megvásárolva azonban pár hónapra mentesülni lehet ezen kötelezettség alól.

Az EverQuest: The Shadows of Luclin játékhoz ugyanis a Sony egy legalább fél gigabyte memóriával, Pentium 3-as processzorral és egy 32 MB-os memóriával rendelkező grafikus kártyával felszerelt gépet ajánl. Ezt a szintet a Gatewaynél csak olyan gépek elégítik ki, melyek ezer dollárnál picivel többe kerülnek. A fent említett új konfiguráció megvásárlásával azonban a játékért egy jó darabig nem kell fizetni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek