Connect with us

Hirdetés

technokrata

Internetes játékra optimalizált PC: kialakulóban az új trend?

Laptop

Internetes játékra optimalizált PC: kialakulóban az új trend?

Hálózati felhasználásra optimalizált játékokról már bizonyára mindenki hallott, az utóbbi pár évben nagy népszerűségnek örvend ez a fajta szórakozás. Most azonban egy direkt e műfajra optimalizált PC jelent meg.

A Gateway szövetkezett a Sony Online Entertainment részlegével és az Intellel, fellendítendő a számítógép konfigurációi iránti keresletet. A Sony népszerű játékának, az EverQuestnek rajongóit kívánták megcélozni az új modellükkel (ez a valaha készült legsikeresebb online játék, több mint 400 ezer előfizetővel rendelkezik).

Az online játék havonta 10 dollárba kerül minden rajongónak, aki alámerül ebbe a részletgazdag álomvilágba. A Gateway Pentium 4-es processzorral felszerelt PC-jét megvásárolva azonban pár hónapra mentesülni lehet ezen kötelezettség alól.

Az EverQuest: The Shadows of Luclin játékhoz ugyanis a Sony egy legalább fél gigabyte memóriával, Pentium 3-as processzorral és egy 32 MB-os memóriával rendelkező grafikus kártyával felszerelt gépet ajánl. Ezt a szintet a Gatewaynél csak olyan gépek elégítik ki, melyek ezer dollárnál picivel többe kerülnek. A fent említett új konfiguráció megvásárlásával azonban a játékért egy jó darabig nem kell fizetni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés