Connect with us

technokrata

Számítógépek Internet-hozzáféréssel könyvtáraknak az IKB-től

Laptop

Számítógépek Internet-hozzáféréssel könyvtáraknak az IKB-től

A Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybiztossága által tavaly, könyvtárak számára kiírt pályázatának közel háromszáz győztese számítógépekhez, illetve Internet-eléréshez jut.

A Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybiztossága 2002. január elején megkezdte a szerződések megkötését az SZT-IS-2 számú, könyvtárak számára kiírt pályázatok nyerteseivel.

Az elmúlt év végén lezárult a Miniszterelnöki Hivatal Informatikai Kormánybiztossága által könyvtárak számára kiírt, SZT-IS-2 számú pályázat, amelynek révén Magyarország egy újabb lépéssel közelebb került az Információs Társadalom megvalósulásához, mivel ennek keretében számos, otthoni eléréssel nem rendelkező állampolgár számára is Internet-hozzáférést biztosítanak.

Eddig Heves, Veszprém, Békés, Csongrád, Komárom-Esztergom, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Zala Megye érintett településeivel írták alá a szerződést a települések képviselőinek részvételével. Január 23-án Tolna, 24-én Baranya, 25-én Somogy Megyében folytatják a támogatási megállapodások aláírását.

Az Informatikai Kormánybiztosság tervei szerint január 31-ig valamennyi szerződéskötés lezajlik. Az érintettek levélben kaptak értesítést, de a nyertesek listáját a Magyar Nemzet 2001. december 6-i számában is közzétette az IKB. A (40) 200-356-os kék szám továbbra is tájékoztat a pályázattal kapcsolatos kérdésekről.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek