Connect with us

technokrata

Internet-hifitorony a Philipstől

Laptop

Internet-hifitorony a Philipstől

Vadonatúj termékkel kívánja meghódítani a Philips a digitális kor gyermekeit. Streamium MC-i200 nevet viselő terméke egyaránt képes internetes rádiók vételére, valamint digitális zenék lejátszására.

A két darab 50 wattos hangfallal felszerelt Philips Streamium MC-i200-as modellt elsősorban szélessávú Internet-kapcsolattal rendelkező felhasználóknak szánják, ugyanis az eszközt csatlakoztatni lehet a otthoni hálózatra (vagy akár közvetlenül a kábel/DSL modemre), és immár hallgathatjuk is az internetes zenéket.

A PC-Link feliratú gomb lenyomásával a PC merevlemezén tárolt MP3 és MP3Pro állományokat tudjuk elérni, közöttük a hifi 5 soros kijelzőjén megjelenő menüt használva böngészhetünk (a támogatott formátumok köre bővülhet, mivel a hifi szoftvere frissíthető). A Streamium MC-i200 meg tudja jeleníteni az aktuális zeneszám előadójának nevét, a szám és az album címét, ha ezek rendelkezésre állnak az MP3 állományban (valamint kijelzi a következő szám előadójának nevét is). Természetesen nem csak a számítógépen tárolt zenéket tudja lejátszani a készülék, hanem kezeli az írható, újraírható CD-ken lévő MP3-akat, illetve hagyományos audió hangsávokat is. Hagyományos FM/AM tuner is megtalálható benne.

Egy másik, CONNECT feliratot viselő gombbal online zeneszolgáltatásokat, streaming zenéket sugárzó internetes rádiókat lehet elérni a meglévő szélessávú Internet-elérésen keresztül. Sajnos arról nem szól a fáma, hogy az MC-i200-as mely streaming technológiákat támogatja.

A Streamium MC-i200 az idei év második felében fog debütálni mind az amerikai, mind pedig az európai és ázsiai piacokon, ára egyelőre nem ismert (a Philips első Internet-elérésre képes hifitornya, az FW-i1000-es csak az Egyesült Államokban kapható, és hasonló képességekkel rendelkezik, mint az i200).Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek