Connect with us

technokrata

Új Office XP csomagot jelentett be a Microsoft

Laptop

Új Office XP csomagot jelentett be a Microsoft

A Microsoft a mai nappal rendelkezésre bocsájtott két új Office XP alkalmazást (egy csomagban), amellyel könnyebbé kívánja tenni az új felhasználók tapasztalatszerzését az otthoni Office és az XML (Extensible Markup Language) webszolgáltatások terén.

Az XML egy alapvető szolgáltatás, melynek középpontjában a felhasználók és az alkalmazások közötti kommunikáció és az arra épülő együttműködés áll. Az XML webszolgáltatás ugyanolyan értékesnek mondható minden típusú (otthoni és munkahelyi) felhasználó számára.

Az Office XP webszolgáltatás lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy felfedezzék és integrálják az XML szolgáltatást az Office XP-be, amely konkrét megoldást jelent a Visual Basic kompatibilitási problémáira is.

E két alkalmazás nagyon fontos lépés, hogy közelebb hozza a .NET-et a felhasználókhoz, s hogy segítségével képesek legyenek összekapcsolni a legjobb webes XML szolgáltatásokat az Office XP-vel. Ezek az új programok a példák a Microsoft szoftverfejlesztés felszereltségére. Ez helyzeti előnyt jelent a mai technológia és a létrehozott új lehetőségek piaci terén.

A csomag hamarosan letölthető lesz.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák