Connect with us

technokrata

Innovációs díjat nyert a Panasonic

Laptop

Innovációs díjat nyert a Panasonic

A Panasonic több terméke is sikert aratott a Las Vegas-i CES kiállításon.

A 2002-es Innovációk “Legjobb innovációk” díját a három vagy annál több terméket felvonultató kategóriák legjobbjainak adják, immáron az ötödik évben. A Legjobb innovációk kitüntetettjeit kiemelik az Innováció 2002 reklámanyagaiban, és a 2002-es nemzetközi CES időtartama alatt a Las Vegas Convention Center nagytermében különleges kiállítás keretében is bemutatják őket.

Az alábbi Panasonic termékek kapták a “Legjobb Innovációk” díját:

– PV-DV951 digitális, hobbi kézikamera: élethű, nagy felbontású, a professzionális minőséget megközelítő kép felvételére fejlesztették ki. Új formatervezés, rendkívül kis méret, ergonómikusság, könnyű és kényelmes használat jellemzi.

– KX-TG2680N 2,4 GHz GigaRange Elite vezeték nélküli telefon beszélő hívóazonosítóval: a fejlett technológiát felvonultató, jó hangminőséget lehetővé tevő, nagy hatótávolságú modell beszélő hívóazonosító funkciója révén tűnik ki. Ez az egyetlen szöveget beszéddé alakító, beszélő hívóazonosító funkcióval felszerelt vezeték nélküli telefon. A hívott fél hallja, hogy ki hívja, még mielőtt fölemelné a kagylót.

– SX-NP10 PianoDesk: Ez a digitális hangszer teljes, 88 billentyűs billentyűzettel rendelkezik, amelyet fiók módjára ki lehet húzni és be lehet tolni. A hangszer esztétikus, világos cseresznyefa utánzatú házban kap helyet, melynek teteje munkafelületként használható. A beépített USB-port révén hálózatra csatlakoztatható.

– CQ-SRX7000 SD/CD autós audio-lejátszó: az első autós SD (Secure Digital) audio lejátszó. A modell alkalmas hagyományos CD-k, valamint SD memóriakártyára mentett MP3 állományok lejátszására is.

Kitüntetésben részesült továbbá a DVD-LA95 hordozható DVD lejátszó, a TC-11LV1 LCD televízió, továbbá a KX-HCM10 webkamera is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák