Connect with us

technokrata

Diákokat támogat az Axelero

Laptop

Diákokat támogat az Axelero

Egy együttműködési megállapodás révén egyetemistákat támogat az Axelero.

Együttműködési megállapodást írt alá az Axelero és a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Marketing Tanszéke, melynek keretében a vállalat négy évig támogatja a tanszéken folyó oktatást, az egyetem pedig a legfrissebb tudományos eredményekkel segíti a vállalat munkáját.

Az együttműködés abból a felismerésből született, hogy a két fél ugyanannak a területnek – a marketingnek – két különböző oldalával áll szoros kapcsolatban, így az egyetem elméleti és a vállalat gyakorlati oldalon szerzett különböző tapasztalatai kölcsönösen hasznosak lehetnek a másik fél számára. További előnyt jelent a diákok képzési színvonalának javítása: a marketing tanszék a színvonalas oktatással első számú céljának tesz eleget, míg az Axelero jól képzett szakemberekhez juthat a program kapcsán. Elsősorban a diákok profitálnak az együttműködésből, hiszen a közös munkából származó eredmények a tananyagba bekerülve az ő tudásukat gazdagítják, illetve az ösztöndíjasok megfelelő körülmények között végezhetik kutatómunkájukat.

Az együttműködés keretében az Axelero négy éven keresztül támogatja a Marketing Oktatás Fejlesztéséért Alapítványt, illetve ösztöndíjat alapított az „Internet Gazdaság” témakörben kutató legjobb közgazdásznak, aki számára szükség esetén külföldi vagy hazai tanulmányutat is biztosít. A vállalat a napi gyakorlati munkájából származó, az Interneten és az internetes piacon szerzett tapasztalatokkal is segíti a tanszéken folyó oktatási munkát. A 2000. óta folyamatosan oktatott Online Marketing tárgyhoz az idei évtől az Axelero szakmai támogatást nyújt.

A Marketing Tanszék a vállalat számára rendelkezésre bocsátja a szakterületre vonatkozó legújabb tudományos eredményeket, a marketing, az információtechnológia és Internet területére vonatkozó kutatásainak anyagát, illetve kedvező feltételekkel végez tanácsadást és kutatást a cég számára. Az Axelero munkatársai továbbá lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a tanszék által szervezett konzultációs és szakmai továbbképzéseken.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek