Connect with us

Hirdetés

technokrata

Diákokat támogat az Axelero

Laptop

Diákokat támogat az Axelero

Egy együttműködési megállapodás révén egyetemistákat támogat az Axelero.

Együttműködési megállapodást írt alá az Axelero és a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Marketing Tanszéke, melynek keretében a vállalat négy évig támogatja a tanszéken folyó oktatást, az egyetem pedig a legfrissebb tudományos eredményekkel segíti a vállalat munkáját.

Az együttműködés abból a felismerésből született, hogy a két fél ugyanannak a területnek – a marketingnek – két különböző oldalával áll szoros kapcsolatban, így az egyetem elméleti és a vállalat gyakorlati oldalon szerzett különböző tapasztalatai kölcsönösen hasznosak lehetnek a másik fél számára. További előnyt jelent a diákok képzési színvonalának javítása: a marketing tanszék a színvonalas oktatással első számú céljának tesz eleget, míg az Axelero jól képzett szakemberekhez juthat a program kapcsán. Elsősorban a diákok profitálnak az együttműködésből, hiszen a közös munkából származó eredmények a tananyagba bekerülve az ő tudásukat gazdagítják, illetve az ösztöndíjasok megfelelő körülmények között végezhetik kutatómunkájukat.

Az együttműködés keretében az Axelero négy éven keresztül támogatja a Marketing Oktatás Fejlesztéséért Alapítványt, illetve ösztöndíjat alapított az „Internet Gazdaság” témakörben kutató legjobb közgazdásznak, aki számára szükség esetén külföldi vagy hazai tanulmányutat is biztosít. A vállalat a napi gyakorlati munkájából származó, az Interneten és az internetes piacon szerzett tapasztalatokkal is segíti a tanszéken folyó oktatási munkát. A 2000. óta folyamatosan oktatott Online Marketing tárgyhoz az idei évtől az Axelero szakmai támogatást nyújt.

A Marketing Tanszék a vállalat számára rendelkezésre bocsátja a szakterületre vonatkozó legújabb tudományos eredményeket, a marketing, az információtechnológia és Internet területére vonatkozó kutatásainak anyagát, illetve kedvező feltételekkel végez tanácsadást és kutatást a cég számára. Az Axelero munkatársai továbbá lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a tanszék által szervezett konzultációs és szakmai továbbképzéseken.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés