Connect with us

Hirdetés

technokrata

Portocom MultiColor: szabadságra születetett

Laptop

Portocom MultiColor: szabadságra születetett

A Portocom bemutatta új felsőkategóriás notebookját, a Portocom MultiColort, amely vidám külsejéről kapta nevét. Hamar kiderült, hogy a négy színben kapható, cserélhető tenyértámaszú gép színes burkolata igen komoly belsőt takar…

A notebook a legújabb Intel Pentium III-M processzorok támogatásával készült, akár 1,33 Ghz-ig bővíthető. Ebből kifolyólag a MultiColor egyetlen akkumulátorral rendkívül hosszú, több mint 5 órás szabadságot biztosít!

A MultiColor notebookokban megszokott folyadékkristály kijelzője két méretben és felbontásban készül. A különböző felhasználási igényekhez igazodva választhatunk a 14,1″-os XGA (1024×768 képpont) és 15,1″-os SXGA + (1400×1050 képpont) kijelző között.

A MultiColor igazi internetes gép. A netezést három gyorsbillentyű teszi kényelmesebbé. Egy gombnyomással elindíthatjuk az Internet-böngészőt, levelezőprogramunkat és beindíthatjuk a DVD-lejátszást.

Kiváló multimédiás teljesítményét az ATI M6-P Radeon vezérlője biztosítja 32 MB DDR videomemóriával. A notebook kiválóan alkalmas háromdimenziós videók lejátszására. Dual Display támogatása lehetővé teszi, hogy notebookunk képernyőjén és egy külső megjelenítőn két programot futtassunk párhuzamosan, s biztosítja az egérérrel való szabad átjárást és szerkesztési lehetőséget az egyikből a másikba.

A Portocom új mobil számítógépe széles skálán konfigurálható meghajtófiókkal – CD-ROM, DVD-ROM, CD-RW vagy combo DVD/CD-RW modul – rendelkezik. Így akár egy mobil CD-másoló állomást is kiépíthetünk.

Érdekesség, hogy a MultiColor több médium támogatására képes. Mind a Panasonic, mind a Sony kamerák által rögzített képek a notebookba való áttöltése a Sony Memory Stick, illetve a Panasonic SD CARD segítségével könnyen, konverter nélkül megvalósítható.

A TV-re való csatlakozást az S-videó kimenet teszi lehetővé. Az S/PDIF digitális kimeneten a DVD hangja digitálisan, minőségromlás nélkül vihető az AC3 konverterrel rendelkező házimozi erősítőre, és így a térbeli (surround) hangzás is élvezhető DVD-filmek lejátszása közben.

Rendkívül hosszú akkumulátoros üzemidejéről a 80 W-os intelligens Li-ion akkumulátor gondoskodik. A bridge akkumulátor segítségével a notebook kikapcsolása, azaz munkánk befejezése nélkül kicserélhetjük kimerült akkumulátorunkat a feltöltött tartalék akkumulátorra. Ehhez csupán standby üzemmódba kell átkapcsolnunk a csere idejére.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés