Connect with us

technokrata

Új Toshiba notebook

Laptop

Új Toshiba notebook

A Toshiba legújab notebook-jai a professzionális felhasználóknak készült. Ez látszik a gép képességeiből és árából is.

A Toshiba Satellite Pro 6000 notebook-család vezeték nélküli kommunikációra is alkalmas (Wireless LAN) hálózati kártyát is tartalmaz. A vezeték nélküli hálózatok kialakításával foglalkozó IEEE-802.11b Ethernet szabvány minden kitételének megfelel. Sőt, opcionálisan akár BlueTooth modul is alkalmazható.

A Satellite Pro 6000 termékcsalád tagjai ugyanazokat a kiegészítő kártyákat alkalmazzák, mint a Portege 4000 és Tecra 9000 sorozat tagjai. Igy könnyen beszerezhető a megfelelő akkumulátor, optikai-meghajtó, vagy más kiegészítő. Ráadásul a Satellite Pro 6000 SD memória aljzatába akár 512 MB-ig bővíthetjük a gép operatív memóriáját, amely gyárilag egyébként 256 MB-ot tartalmaz. A notebook-okhoz a Microsoft Windows XP operációs rendszerét adják.

Az alapmodell ára 1900 USD. Ezért az árért 1 GHz-es Pentium III processzorral, 30 GB-os merevlemezzel, 14,1”-os megjelenítővel kapjuk az új notebook-ot (WLAN kártya nélkül). A fejlettebb változatban 1,13 GHz-es Pentium III processzor, 30 GB-os háttértár, 15”-os TFT-LCD megjelenítő és WLAN kártya található. Ennek ára 2200 USD. A legmodernebb változatban az előzőekben írtak, illetve 1,2 GHz-es processzor és 40 GB-os merevlemez található, 2500 USD-ért. A kiegészítő BlueTooth modul ára jelenleg nem ismeretes.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek