Connect with us

technokrata

Fotózz a telefonoddal!

Laptop

Fotózz a telefonoddal!

Japánban ez a cím manapság semmi extrát nem tartalmaz. S nemsokára nyitva az európai piac is…

A Telecom és a Vodafone által üzemeltetett J-PHONE képviselője hétfőn bejelentette, hogy a 14 hónappal ezelőtt piacra dobott, digitális fényképezőt is tartalmazó mobiltelefonjuk megérte a 3 milliós eladott példányszámot.

A népszerűség nem jött azonnal, számottevő növekedésnek csak a 2001. év második felében indult. A 2000. novemberében bemutatott készülék, a beépített mini fényképező segítségével készített képeket e-mailben továbbítja.

Az európai régióban idén tavasszal mutatják majd be az ilyen képességekkel rendelkező telefonokat. Arról viszont jelenleg nincs információ, hogy a J-PHONE mikor szándékozik piacra dobni a készülékét Amerikában is.

Annak ellenére ilyen népszerű a készülék, hogy az ára nem alacsony: 300 és közel 400 dollár körüli áron lehet hozzájutni a telefonhoz. A J-PHONE előfizetői között májusban csak 7,4 százalékos volt a különleges készülékeket birtoklók aránya, de ez a szám novemberre 24 százalékra nőtt.

A J-PHONE egyébként 11,42 millió előfizetővel rendelkezik, ez az összes előfizető 17,2 százaléka. Ezek a számok Japán harmadik számú mobilszolgáltatójává teszik a J-PHONE-t.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek