Connect with us

technokrata

Sebességbajnok nyomtató

Laptop

Sebességbajnok nyomtató

A Canon új, üzleti felhasználásra kifejlesztett nyomtatója bámulatos sebességre képes. Ráadásul nem csak a nagy sebesség, de a remek felbontása is figyelemre méltó.

A Canon Bubble Jet S750 fekete-fehér nyomtatás esetén 20 lap/perc, színes nyomtatás esetén 13 lap/perc, fotó minőségű nyomtatás esetén 2,5 lap/perc sebességre képes. A fej az Advanced Precision Colour Distribution Technológia (APCDT) segítségével éri el a nagy felbontás mellett a kiváló sebességet. Az egymenetes nyomtatás nem csak fekete-fehér módban, de színes képek készítésekor is nagy sebességet tesz lehetővé, mely átlagosan (színes képeket tartalmazó fekete szövegű nyomat esetén) 9 lap/perc sebességet jelent, mindezt 1200 dpi mellett.
A fekete-fehér nyomtatáskor elérhető 20 lap/perc sebességhez új lapadagoló rendszert fejlesztettek ki, hiszen ehhez a sebességhez egy lapnak három másodperc alatt át kell jutni a nyomtatón.

A nagy felbontáshoz természetesen a továbbfejlesztett MicroFine Droplet technológiát alkalmazzák, mely 2400×1200 dpi felbontás esetén mindössze 5 pl/képpont fogyasztással rendelkezik. Cserélhető festékpatronjai kiürülés előtt már jelzik a veszélyt, így nem következhet be, hogy bármely dokumentum nyomtatása csak félig legyen sikeres.
A Photo Paper Pro fotopapír alkalmazásával kiváló minőségű fotók is nyomtathatók.

A Canon Bubble Jet S750 Windows 95/98/ME/2000/XP és MacOS alatt használható, párhuzamos porton, vagy USB-n keresztül. Mint az S520-ashoz, ehhez is vásárolható hálózati adapter, mellyel hálózati nyomtatóvá alakítható. A február elsejétől kapható nyomtató 290 euróba fog kerülni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek