Connect with us

technokrata

Olcsó Canon nyomtató

Laptop

Olcsó Canon nyomtató

A Canon S200-as A/4-es nyomtatója a kezdő felhasználóknak készült, ettől függetlenül remek felbontással büszkélkedhet. Sőt, ára is igen kellemes.

A Canon új S sorozatú nyomtatói igen jó ár/teljesítmény aránnyal büszkélkedhetnek. A sorozat legkisebb új tagja, az S200-as. A kis nyomtató 2880 dpi-s felbontásra képes, amely igen kellemesnek jellemezhető.

Természetesen kétirányú nyomtatásra is alkalmas, mind fekete-fehér, mind színes nyomtatás esetén. Sebessége fekete-fehér nyomtatáskor 5 lap/perc, színes nyomtatás esetén 3 lap/perc.

A Vivid Photo eljárásnak köszönhetően remek képeket nyomtathatunk, ráadásul olyan színeket is, amelyek egy számítógép monitorán nem jeleníthetők meg. Ezen kívül a Photo Optimizer Pro és Image Optimizer minden feladatot képes elvégezni, még nyomtatás előtt, így olyan minőségű nyomatot kapunk, amilyet itt beállítottunk.

Az igazán jó minőségű fotók nyomtatására használható Photo Paper Pro papírra is képes nyomtatni, mely a gyártó szerint nagyobb élettartamot bír, mint a kémiai eljárással készült fotók. A Canon 25 évig ígéri a fényképek tökéletes minőségét.

A nyomtató USB-n keresztül csatlakoztatható számítógéphez. Mind PC, mind Macintosh géppel használható. Szoftverei a Windows 98/Me/2000/XP és Mac OS 8.6-9.x operációs rendszerek alatt működnek megfelelően.

A Canon Bubble Jet S200 február elsejétől vásárolható meg, mindössze 95 euróért.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák