Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zseb nyomtatót a zseb PC-hez

Laptop

Zseb nyomtatót a zseb PC-hez

A nyomtató, mint periféria, bár manapság már nem extra, még mindig csak a felhasználók kisebb részét érdekli. Az új, elemes, A6-os nyomtatót azonban érdemes közelebbről is megvizsgálni.

A SiPix új nyomtatója, a Pocket Printer A6, nem más, mint egy nyomtató Pocket PC (2.0-3.1) operációs rendszerű tenyérgépekhez.

A Pocket Printer A6, a Compaq 3100-as és 3600-as sorozatú iPaq PDA-ihoz, a HP 520-as, 540-es és 560-as Jornada gépeihez és számos Casio modellhez illeszthető.

A kis készülék támogatja az infravörös átvitelt (IrDA), így a számítógép és a printer között a kapcsolat létrehozható kábelek alkalmazása nélkül is. A Pocket Printer A6 400 dpi-s felbontással dolgozik, de sem tintát, sem festékport nem használ a képek előállításához, ezek helyett a hőnyomtatáson alapuló technikát alkalmazza.

A körülbelül 40 dkg tömegű nyomtató áramellátásáról 4 darab ”AA” kódú (ceruza) elem gondoskodik, amennyiben nem áll rendelkezésre az elektromos hálózat.

Egyszerűsítheti a munkát, hogy a készülék ”hotkey” gombjának használatával egyszerűen készíthetünk pillanatfelvételt a képernyőről a nyomtatóra.

A Pocket Printer A6 mellé a vásárló kap egy soros nyomtatókábelt, 4 darab AA-s elemet, egy AC hálózati adaptert, 1 tekercs A6-os papírt, egy telepítő CD-t és egy használati útmutatót, sőt még egy útitáskát is.

A printerhez tartozó papír, 100 laponként 9 dollár 99 centes áron vásárolható meg, illetve, ha az USB csatlakozást szeretnénk használni, akkor erre is van lehetőség, további 19 dollár 99 cent ellenében, ennyibe kerül ugyanis az USB kábel.

A Pocket Printer A6 használható notebook gépekkel is (Pentium, vagy erősebb processzor), a támogatott operációs rendszerek, pedig a Microsoft Windows 98/98SE/ME/2000/XP mellett, a tenyérgépek esetében a PalmOS 3.0-4.1.

A 149 dolláros ajánlott fogyasztói áron kapható printerre, ráadásul 2002. február 28-ig 20 dolláros is kedvezmény van.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés