Connect with us

Hirdetés

technokrata

SD kártyás zsebkamerát és mobil nyomtatót mutatott be a Panasonic

Laptop

SD kártyás zsebkamerát és mobil nyomtatót mutatott be a Panasonic

A Panasonic bemutatta legújabb, rendkívül kisméretű SD memóriakártyával működő többfunkciós kameráját.

Az SV-AV10 nevű készülék számos funkciót kínál, így használható mozi- és állókép-kameraként, hangfelvevőként és SD audiólejátszóként is.

A mindössze 28 mm széles, 50 mm hosszú és 87 mm mélységű, (akkumulátor nélkül) csak 98 grammot nyomó SV-AV10 körülbelül akkora, mint egy mobiltelefon. Kompakt mérete miatt zsebben is elfér. Az SV-AV10 állóképeket (640×480 pixel) és MPEG-4 videóadatokat (320×240 pixel) is tud tárolni az SD memóriakártyákon. Beépített vakuval rendelkezik, tehát még sötét helyeken is lehet vele felvételt készíteni, továbbá tartalmaz egy hangfelvevőt és AAC (Advanced Audio Coding) formátumú zenék lejátszásához egy SD audiólejátszót is.

Az új SV-AV10 kamerán kívül a Panasonic egy SD memóriakártyával kompatibilis új mobil nyomtatót is bevezet, amelynek neve SV-P10. A szakma legkisebb és legkönnyebb – 85 mm széles, 30 mm hosszú, 68 mm mélységű és mindössze 185 gramm súlyú – nyomtatója kompakt és sokoldalú, újratölthető akkumulátorcsomaggal rendelkezik, amelynek feltöltése után a nyomtató 45 képet tud kinyomtatni. USB terminálján keresztül az SV-P10 hálózatra is köthető, tehát PC-n tárolt képek is nyomtathatók vele.

Mindkét készüléket január 20-ától forgalmazzák Japánban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés