Connect with us

technokrata

Symantec Norton Ghost: kedvezményes legalizáció!

Laptop

Symantec Norton Ghost: kedvezményes legalizáció!

A Symantec Magyarország megkezdte az ígért Ghost-legalizálási akciót. A további illegális használat – minthogy ez jól nyomonkövethető – jogi lépéseket von maga után!

A visszajelzések alapján jóval szélesebb kör használja a merevlemez-klónozásra való Ghostot, mint amennyi az eladásokból következne. Ezért a Symantec kétlépcsős programot hirdet meg a szoftverek legalizálása érdekében.

1. Az ügyfelek tájékoztatása az engedély helyes értelmezéséről: sok vállalat hálózati szakemberei nincsenek tudtában annak, hogy engedély nélküli szoftvert használnak és ezzel megsértik a szerzői jogokat.

A Symantec a BSA tagjaként szeretné biztosítani, hogy ügyfelei tisztában legyenek a Symantec Norton Ghost használati engedély szerződéssel, s így biztosak lehessenek abban, hogy jogszerűen működnek.

A Ghost használati engedély főbb szempontjai:
– minden egyes, Ghosttal klónozott gépnek használati engedélyre van szüksége, ezzel a klónozás korlátlan számban végrehajtható
– tartósan üzemen kívül helyezett PC engedélye átruházható egy másik gépre
– a Ghost 6.5 és 7.0 olyan licenc-auditáló segédprogramot tartalmaz, amely megmutatja, hogy hány gépet klónoztak a segítségével
– a Ghosttal klónozott minden egyes gép olyan ujjlenyomattal rendelkezik, amely az auditálás során nyomonkövethető

2. Legalizációs kampány 10% kedvezménnyel. A Symantec Magyarország 2001. december 20-ig lehetőséget kínál arra, hogy ügyfelei kötbér nélkül korrigálják vállalatuk használatiengedély-kérelmeit. Ez idő alatt a vállalatok felülvizsgálhatják a Ghost-installációkat és szükség esetén beszerezhetik a hiányzó használati engedélyeket.

A Symantec magyar képviseletén dolgozók rendelkezésre állnak és kisegítik az ügyfeleket a használt Ghost (il)legálisságának meghatározásában. A legalizáció elősegítése érdekében a kampány időszakában a Symantec 10% kedvezménnyel kínálja a Ghost-licenceket.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle