Connect with us

technokrata

Három magyarországnyi felhasználó az új AOL-nál

Laptop

Három magyarországnyi felhasználó az új AOL-nál

32 millió még gombócból is sok (szokták mondani), pedig ennyi felhasználója van világszerte az AOL-nak.

Az America Online hétfői bejelentése szerint az AOL előfizetőinek száma meghaladta a 32 milliót. Ennek a szinte hihetetlenül magas számnak az eléréséhez kétségkívül hozzájárult az előző hónapban kibocsátott 7.0-s verziójú program. A cég állítása szerint a legújabb verzió letöltéseinek száma már elérte a 7 milliót, mely szám példa nélküli az eddigi verziók letöltési adatainak tükrében.

Az új verzió nem véletlenül ilyen népszerű: a készítők lehetővé tették a nagy sebességű hang és videó tartalmak egyszerű elérését a felhasználók számára, és olyan új szórakoztató funkciókat is integráltak a szoftverbe, mint például az Radio@AOL. Természetesen a régi, már ismert jellemzők is megtalálhatók a programban. Lehetőségünk van például több e-mail cím kezelésére vagy azonnali üzenetküldésre is.

Az AOL felhasználók átlagos online töltött ideje napi 70 perc. A cég növekedését jól mutatja, hogy az AOL online bolti forgalma az előző év október hónapjához képest az idei év ugyanezen hónapjában 80 százalékkal magasabb lett, elérve a 2,7 milliárd dollárt. Az America Online egyébként az AOL Time Warner Inc. része és a világ egyik legnagyobb Internet-szolgáltatója.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle