Connect with us

Hirdetés

technokrata

SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 IBM eServer zSeries gépekre is

Laptop

SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 IBM eServer zSeries gépekre is

A SuSE Linux ma bejelentette a SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 terméket, szerver operációs rendszerének legújabb verzióját.

Elődjével összehasonlítva, a SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 rengeteg újítást foglal magában: ez az első szerver operációs rendszer, amely teljeskörűen támogatja a HiperSockets-t, az IBM eServer zSeries egyedi, új nagyteljesítményű mechanizmusát, amely lényegesen felgyorsítja az adattovábbítás sebességét a mainframe virtuális szerverei között. Mivel a z/OS gazda operációs rendszer szintén támogatja a HiperSocket-eket, a SuSE Linux és a z/OS közötti adatcsere a lehetséges legnagyobb sávszélességgel és latenciával zajlik.

A SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 mostantól támogatja a ReiserFS naplózó file-rendszer használatát. Különösen nagy teljesítménynövekedést jelent ennek a file-rendszernek a használata, ha az adatok nagyszámú és kisméretű file-ok formájában vannak jelen.

További újdonság, hogy a hálózati és a lemez eszközök beállításai időkiesés nélkül dinamikusan átkonfigurálhatók, valamint új eszközök fűzhetők egy virtuális lemezhez, ami által gyakorlatilag korlátlan mennyiségű tárolóhely konfigurálható és használható a szerver leállítása nélkül.

A SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 2 CD-n érkezik kézikönyvvel, valamint egy 5 CD-s fejlesztői környezettel, több mint 1300 alkalmazással együtt. A kiterjesztett terméktámogatás 30 napos. Az ingyenes szoftverkarbantartás 12 hónapos és tartalmazza a negyedévente megjelenő frissítő CD-t, amin a dokumentált és minőség ellenőrzött javítások és frissítések találhatók. A SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 november végétől megvásárolható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés