Connect with us

SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 IBM eServer zSeries gépekre is

Laptop

SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 IBM eServer zSeries gépekre is

A SuSE Linux ma bejelentette a SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 terméket, szerver operációs rendszerének legújabb verzióját.

Elődjével összehasonlítva, a SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 rengeteg újítást foglal magában: ez az első szerver operációs rendszer, amely teljeskörűen támogatja a HiperSockets-t, az IBM eServer zSeries egyedi, új nagyteljesítményű mechanizmusát, amely lényegesen felgyorsítja az adattovábbítás sebességét a mainframe virtuális szerverei között. Mivel a z/OS gazda operációs rendszer szintén támogatja a HiperSocket-eket, a SuSE Linux és a z/OS közötti adatcsere a lehetséges legnagyobb sávszélességgel és latenciával zajlik.

A SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 mostantól támogatja a ReiserFS naplózó file-rendszer használatát. Különösen nagy teljesítménynövekedést jelent ennek a file-rendszernek a használata, ha az adatok nagyszámú és kisméretű file-ok formájában vannak jelen.

További újdonság, hogy a hálózati és a lemez eszközök beállításai időkiesés nélkül dinamikusan átkonfigurálhatók, valamint új eszközök fűzhetők egy virtuális lemezhez, ami által gyakorlatilag korlátlan mennyiségű tárolóhely konfigurálható és használható a szerver leállítása nélkül.

A SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 2 CD-n érkezik kézikönyvvel, valamint egy 5 CD-s fejlesztői környezettel, több mint 1300 alkalmazással együtt. A kiterjesztett terméktámogatás 30 napos. Az ingyenes szoftverkarbantartás 12 hónapos és tartalmazza a negyedévente megjelenő frissítő CD-t, amin a dokumentált és minőség ellenőrzött javítások és frissítések találhatók. A SuSE Linux Enterprise Server 7 for S/390 november végétől megvásárolható.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom