Connect with us

technokrata

Megjelent a Creative D.A.P. Jukebox új változata

Laptop

Megjelent a Creative D.A.P. Jukebox új változata

Az új hordozható eszköz az elődjéhez képest tulajdonképpen csak a tárolókapacitása terén változott, ott viszont több mint háromszorosára.

A számítógépekben használt szórakoztató elektronikai eszközök területén világelső cég D.A.P. Jukebox nevezetű hordozható MP3 lejátszójának alap változata, mely továbbra is forgalomban marad, 6 GB tárolókapacitású, a most megjelent változat már 20 GB tárolására alkalmas, ami egy hordozható eszközben nem semmi, gondoljunk csak arra, hogy mondjuk egy barebone (csupaszcsont) asztali számítógép winchestere körülbelül ekkora. Ez a hatalmas kapacitás lehetővé teszi körülbelül 500 zenei CD-nek megfelelő, nagyjából 5000 MP3 vagy WMA formátumú file tárolását.

A 400 grammot nyomó kézikészülék támogatja a 4 csatornás térhatású lejátszást. Tartalommal USB csatlakozásán keresztül MP3, WMA fájlokkal, vagy mikrofonnal, esetleg vonal bemeneten keresztül WAV file-ok formájában tölthetjük fel. Szinte bármihez csatlakoztathatjuk, aminek valami köze van a hangkeltéshez, értve ezen azt hogy akár autónk audio rendszeréhez is csatlakoztathatjuk.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle