Connect with us

technokrata

Új APC PowerChute!

Laptop

Új APC PowerChute!

Megjelent az APC PowerChute tápellátás-manager szoftvercsaládjának legújabb verziója. A sok újdonságot kínáló szoftverek már letölthetők.

Az új termékcsalád tagjai közül a PowerChute Personal Edition v1.0 az otthoni felhasználók számára, a PowerChute Business Edition v6.0 kis és középvállalatok számára, míg a PowerChute Inventory Manager v2.0 nagyvállalati hálózatokhoz készült.

Valamennyi új PowerChute termék új, grafikában gazdag, professzionálisan tervezett kezelőfelülettel rendelkezik és egyedi, testreszabható lehetőségeket kínál.

Az APC PowerChute Personal Edition 1.0 ideális választás az otthoni APC felhasználóknak. Ez a szoftver négy egérkattintással telepíthető és amellett, hogy kifinomult tápellátás management funkciókat kínál, rendkívül felhasználóbarát. Az alapbeállítások feleslegessé teszik a találgatást és a kezdő felhasználók számára is optimális védelmet biztosítanak. A tapasztalt felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy egyedi körülményeikhez igazítsák a szoftver viselkedését.

A PowerChute Personal Edition egyik lényeges eleme az automatikus lekapcsolás és az adatok mentése. Hosszú ideig tartó feszültségkiesés esetén a program képes automatikusan elmenteni a nyitva lévő Microsoft Office fileokat, segítve ezzel az adatvesztés megelőzését.

Az APC PowerChute Business Edition 6.0 egy olyan vállalati szintű management szoftver, amely lehetővé teszi a biztonságos rendszerleállítást és UPS felügyeletet az APC UPS-ekkel védett szerverek és munkaállomások számára. A PowerChute Business Edition felhasználói kis- és középvállalatok, melyek a hálózatukban 1-25 UPS-t üzemeltetnek. A PowerChute Business Edition 6.0 segítségével a felhasználóknak most lehetőségük nyílik arra, hogy APC UPS-eiket egyszerre felügyeljék hálózaton keresztül egyetlen munkaállomásról.

A PowerChute Business Edition 6.0 egy új Windows NT/2000 alapú management konzolt tartalmaz, lehetővé teszi a berendezések tápellátásának gyors ellenőrzését. Egy egyszerű konfiguráció-varázsló biztosítja az e-mail értesítést, automatikus lekapcsolási paraméterek és UPS paraméterek beállítását, biztosítva ezzel a konzisztens konfigurációt és a rendszer gyorsabb beállítását.

Mivel a hosszú vagy gyakori feszültségesések olyan súlyosabb tápellátási problémákra utalhatnak, mint a hibás kábelezés vagy az alacsony tápellátás, a PowerChute Business Edition figyelmezteti a felhasználókat a szokatlan állapotokra. A felhasználó nyomon tudja követni a gyakori vagy hosszantartó feszültségeséseket, míg az egyedi események szintén részletesen naplózva vannak. Hogy a dolgokat még egyszerűbbé tegye, rendkívüli esemény esetén a PowerChute Business Edition jelzi a legvalószínűbb okokat és javaslatokat tesz a hiba elhárítására, csökkentve ezzel a szakemberképzés költségét és gyorsítva a probléma megoldását.

Az APC PowerChute Inventory Manager 2.0 egy nagyvállalat szintű management szoftver, amely lehetővé teszi az IT szakembereknek, hogy összegyűjtsék, rendezzék és analizálják az APC tápellátási rendszer minden lényeges adatát. Ez az egyedülálló eszköz egy robusztus SQL adatbázisrendszerre épült és 10 ezer, közös hálózatba kapcsolt berendezés menedzselését teszi lehetővé, köztük az APC Smart-UPS, Symmetra, Silcon UPS és MasterSwitch felügyelte készülékeket.

A PowerChute Inventory Manager 2.0 segít a leggyakoribb leállási okok kiküszöbölésében, részletes adatokat szolgáltat az akkumulátorok koráról, terheléséről, állapotáról és egyéb kritikus jellemzőkről, segítve ezzel az UPS akkumulátorok időbeni cseréjét. Egyedülálló leállási jegyzőkönyvezése segíti az adminisztrátorokat annak meghatározásában, hogy az összes leállás hány százaléka kapcsolódott tápellátási problémákhoz, amivel sokkal egyszerűbb Service Level Agreement (SLA) menedzsmentet tesz lehetővé.

Ezek mellett, a felhasználók saját eljárási módokat rendelhetnek az UPS változókhoz, úgymint a terheléshez, akkumlátor életkorhoz, futási időhöz. Amikor ezek a küszöbértékeket a rendszer túllépi, a PowerChute Inventory Manager aktívan riaszt és emailen értesíti a rendszergazdát a problémáról.

A PowerChute Personal Edition ingyenesen letölthető a Microsoft Windows Me, Windows 98 vagy Windows 98/SE operációs rendszereket futtató PC-khez.

A PowerChute Business Edition 5-Node Version is ingyenesen letölthető. Tartalmaz Windows NT 4.0 és Windows 2000 klienst (a többi operációs rendszerhez fejlesztés alatt). A Windows NT/2000 alapú szerver és konzol 5 klienst tud vezérelni egyszerre, az operációs rendszertől függetlenül.

A PowerChute Inventory Manager v2.0 25, 100, 1000 és 10000 végpontos változatban vásárolható meg az APC partnereitől vagy viszonteladóitól. A régebbi PowerChute Inventory Manager v1.0 frissített változata szintén elérhető.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle