Connect with us

technokrata

Axelero ADSL: olcsóbb a dial-upnál?

Laptop

Axelero ADSL: olcsóbb a dial-upnál?

Az Axelero ADSL ára már alacsonyabb, mint egy hagyományos korlátlan dial-up hozzáférés előfizetési díja és a kapcsolódó telefondíj, így a vállalat várakozása szerint az akció – és a nagy ütemben bővülő szolgáltatási terület – új lendületet adhat a korszerű, gyors internetezés hazai terjedésének.

Az Axelero decemberi akciója keretében felére mérsékli az ADSL Otthon csomagok egyszeri díját, míg havidíjként két éves szerződés esetében az első évben csupán bruttó 8500 forintot kell fizetni.

Az internetszolgáltató akciója 2001. december 1-jén indul, ugyanakkor már november 16-ától fogadnak el megrendeléseket. Az akció lényege szerint minden, az akció időtartama alatt 1 vagy 2 éves elkötelezettséggel ADSL Otthon szerződést kötő megrendelő az egyszeri díjból 50%-os kedvezményt kap (ami így bruttó 29900 forint helyett bruttó 14950 forint), valamint a havi előfizetési díjak a szolgáltatás kiépítését követő egy éven keresztül bruttó 4400 forinttal alacsonyabbak – ami 1 éves szerződés esetén havi bruttó 10 500 forint, 2 éves szerződésnél bruttó 8 500 forint előfizetési díjat eredményez.

A technológia jelenleg öt nagyvárosban (Budapest, Győr, Pécs, Székesfehérvár, Zalaegerszeg) érhető el, de a háttérszolgáltatást biztosító Matáv Rt. közlése szerint az elkövetkező két hónapban további nyolc város (Debrecen, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Sopron, Szekszárd, Szombathely, Tatabánya) hálózata is alkalmassá válik az ADSL használatára.

Az Axelero Internet az akció bejelentésével egy időben mutatta be legújabb szolgáltatását, az ADSL Profi csomagokat is. Ezek a kisvállalatoknak kínálnak rendkívül kedvező árú szélessávú Internet-elérést 384 vagy 768 kbit/s letöltés-irányú sebességgel. Az ADSL Profi csomagok szintén akciós áron rendelhetők meg.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle